Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στους δρόμους η Mercedes-Benz GLC

Ελλάδα 20:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στους δρόμους η Mercedes-Benz GLC

ΝΕΑ

Στους δρόμους η Mercedes-Benz GLC

ΝΕΑ

H γερμανική εταιρία εξελίσσει και δοκιμάζει στους δρόμους τον αντίπαλο της BMW X3 που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά από το νέο έτος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η Mercedes έχει βάλει ως στόχο την ανανέωση της SUV γκάμας της και μετά την GLΕ (που τοποθετείται απέναντι στην BMW X6), στα σκαριά έχει την GLC που θα αντικαταστήσει την GLK και θα αντιμετωπίσει την X3 της BMW. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, το αμάξωμα της GLC θα έχει αρκετά στοιχεία από την μικρότερη και όμορφη GLA (την οποία βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία) και όπως είναι φυσικό θα είναι αρκετά μεγαλύτερη σε όγκο και ύψος (κοντά στα μέτρα και σταθμά των επίσης ανταγωνιστικών Audi Q5 και Volvo XC60).

Το εσωτερικό θα έχει έντονες καταβολές με το ολοκαίνουργιο που συναντάμε στην πρόσφατη γενιά της C-Class, με νέο πίνακα οργάνων, κεντρική κονσόλα, νέα πλατφόρμα διασύνδεσης και το χαρακτηριστικό πολυχειριστήριο αφής. Από την C-Class αναμένονται και οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με αποκορύφωμα τη έκδοση AMG η οποία θα εξοπλίζεται με το νέο V8 των 4,4 lt με το διπλό turbo και απόδοση περίπου στα 470 άλογα (στην GLC ενδεχομένως η ισχύς να είναι ελαφρώς μικρότερη).

Advertisement
Advertisement