Στο στόχαστρο η νέα Mercedes-AMG C63 Estate | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Στο στόχαστρο η νέα Mercedes-AMG C63 Estate

Συλλάβαμε τη Mercedes-AMG C63 Estate στη μέση των δοκιμών. Για πρώτη φορά είδαμε τις εικόνες του ενημερωμένου C63 σε sedan μορφή τον Μάιο και φυσικά, αυτή η έκδοση Estate φαίνεται να κρύβει τα ίδια συστατικά κάτω από το μαύρο και άσπρο καμουφλάζ.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Μπροστά, είναι φανερό ότι η Mercedes-AMG θα ενημερώσει το σχέδιο του προφυλακτήρα του θηριώδους αυτοκινήτου, ενδεχομένως με ανασχηματισμένες εισόδους αέρα. Επιπλέον, τρισδιάστατοι προβολείς LED θα κοσμούν όπως όλα δείχνουν το τελικό μοντέλο παραγωγής. Όπως συμβαίνει με τα πρόσφατα μοντέλα της Mercedes-Benz, η πιο προφανής διαφορά μεταξύ του νέου αυτοκινήτου και του εξερχόμενου μοντέλου θα είναι η εμπρός μάσκα Panamericana της μάρκας που διαθέτει κάθετες σχάρες και θα βρεθεί πρώτα στην AMG GT R.

Οι εξωτερικές τροποποιήσεις θα ολοκληρωθούν με ένα νέο πίσω προφυλακτήρα. Προχωρώντας στην καμπίνα, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν μια σειρά αλλαγών, ενδεχομένως με ένα νέο τιμόνι και κουμπιά ευαίσθητα στην αφή όπως στην E63.

Mercedes-AMG-C63-Estate-Spy-tsiro-640

Η ισχύς για τα μοντέλα C63 και C63 S θα συνεχίσει να προέρχεται από τον κινητήρα V8 twin-turbo 4.0 λίτρων. Είναι πιθανό ότι μερικές μικρές αλλαγές στον κινητήρα θα γίνουν προκειμένου να αυξηθεί η ισχύς από τους 476 και 510 ίππους που προσφέρονται επί του παρόντος.

Log In or Create an account