Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο «σφυρί» και σε τιμή έκπληξη η Cadillac AΤS-V του Μπάιντεν!

Ελλάδα 12:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο «σφυρί» και σε τιμή έκπληξη η Cadillac AΤS-V του Μπάιντεν!

ΝΕΑ

Στο «σφυρί» και σε τιμή έκπληξη η Cadillac AΤS-V του Μπάιντεν!

ΝΕΑ

Είναι γνωστή η σχέση του Αμερικανού Προέδρου, με τα αυτοκίνητα επιδόσεων. Και όπως φαίνεται είναι διαχρονική.

Advertisement
Advertisement

Με 464 ίππους στον πίσω άξονα, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, η Cadillac ATSV, είναι ένα στιβαρό σπορ σεντάν, που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την BMW M3 και δεν φαίνεται καθόλου άσχημο, σε μαύρο χρώμα με καφέ δερμάτινο εσωτερικό.

Έτσι παρήγγειλε αυτό το αυτοκίνητο ο Τζο Μπάιντεν το 2017 και ναι, μιλάμε για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Σύμφωνα με έγγραφα που περιλαμβάνονται στην καταχώριση, ο Μπάιντεν επισκέφτηκε την Delaware Cadillac στο Γουίλμινγκτον το 2017, με τα μάτια στραμμένα σε μία ATS-V.

Advertisement
Advertisement

Ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος εκείνη τη στιγμή και άλλαξε το καθεστώς ασφαλείας του, ώστε να μπορεί να οδηγεί δημόσια. Αυτό τον οδήγησε στην ATS-V που βλέπετε και τα περισσότερα από τα 25.578 χιλιόμετρα που «γράφει» το κοντέρ, έγιναν κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας του, μέχρι το 2020.

Η για να ακριβολογούμε, κατά τη διάρκεια της διαχείρισης του αυτοκινήτου, αφού ουσιαστικά ο Μπάιντεν δεν αγόρασε, αλλά μίσθωσε την Cadillac.

Advertisement

Προαιρετικά, διαθέτει το Luxury Package της Cadillac και το πακέτο Safety & Security, το οποίο δεν περιλαμβάνει αλεξίσφαιρη θωράκιση (εντυπωσιακό, εάν αναλογιστούμε τη θέση του Μπάιντεν από εκείνη την εποχή), αλλά διαθέτει heads-up display, μεταξύ άλλων. Η αλλαγή ταχυτήτων γίνεται μέσω ενός αυτόματου οκτώ σχέσεων.

Τώρα και για λίγες ακόμα ημέρες, η ATSV, που μίσθωσε πριν από μερικά χρόνια ο Αμερικανός Πρόεδρος, είναι σε δημοπρασία στο Cars & Bids. Και τιμή ευκαιρίας, καθώς εκτιμάται ότι θα πωληθεί για λιγότερες από 30.000 δολάρια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο: Ο Μπάιντεν κόλλησε στο μποτιλιάρισμα! (+video)
Γιατί το Air Force One δεν καταλαβαίνει από τις ρουκέτες της Χαμάς
O Μπάιντεν ζήλεψε τη λιμουζίνα του Κινέζου προέδρου (+video)