Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Παρίσι το πρωτότυπο coupe της Peugeot

Ελλάδα 22:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Παρίσι το πρωτότυπο coupe της Peugeot

ΝΕΑ

Στο Παρίσι το πρωτότυπο coupe της Peugeot

ΝΕΑ

Η Peugeot έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία του πρωτότυπου coupe που θα αποκαλύψει στο Παρίσι και πιθανά να αποτελεί μια πρόγευση του 508 Coupe.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Peugeot αναφέρεται σε αυτό ως το πιο πρόσφατο πρωτότυπο της. Όμως οι γραμμές του coupe μοντέλου που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι θυμίζουν έντονα το θρυλικό 504 Coupe του 1969.

Ο CEO της Peugeot σε δική του ανάρτηση στο Twitter ποζάροντας δίπλα στο αυτοκίνητο αναφέρει χαρακτηριστικά πως βλέποντας για πρώτη φορά το project: «ένοιωσα σαν μικρό παιδί». Αποκάλυψε μάλιστα πως το πρωτότυπο, στο οποίο δεν έχει δοθεί ακόμα κάποιο όνομα, είναι αποτέλεσμα δουλείας δύο ετών.

peugeot-new-concept-teaser4567654harpi640

Advertisement
Advertisement

Αυτό το χρονικό διάστημα σημαίνει πως δουλεύτηκε παράλληλα με το 508, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλάμε για την κουπέ έκδοση του νέου μοντέλου της Peugeot που αναμένεται να διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα στα καταξιωμένα premium μεσαία μοντέλα.

Πάντως οι πρώτες ενδείξεις της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε κάνουν σαφές πως πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή σχεδιαστικά πρόταση. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, οπότε και θα ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

peugeot-new-concept-teaser4567654harpi640_1