Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Παρίσι και το MINI SuperleggeraTM Vision

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Παρίσι και το MINI SuperleggeraTM Vision

ΝΕΑ

Στο Παρίσι και το MINI SuperleggeraTM Vision

ΝΕΑ

Εκτός από το 5θυρο MINI η εμβληματική βρετανική μάρκα παρουσιάζει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού και ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ονομάζεται MINI SuperleggeraTM Vision και σύμφωνα με τον κατασκευαστή, «είναι το αποτέλεσμα όταν το βρετανικό στιλ συναντά την ιταλική φινέτσα». Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον οίκο σχεδίασης και κατασκευής αμαξωμάτων Touring Superleggera και αποτελεί ένα «ιδιαίτερο» ηλεκτροκίνητο roadster.

Advertisement
Advertisement

Για να δανειστούμε ξανά τα λόγια των ανθρώπων της MINI, το SuperleggeraTM Vision, «απεικονίζει μία μοντέρνα εκδοχή κλασικού ανοιχτού διθέσιου, με μινιμαλιστική αλλά άκρως συναισθητική σχεδίαση». Χαρακτηριστικά τα πίσω φωτιστικά σώματα που αντικατοπτρίζουν το σχέδιο της σημαίας της Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν έχουν διαρρεύσει τεχνικές λεπτομέρειες, μόνο πως το διθέσιο αυτό roadster είναι κατασκευασμένο από υλικά που κρατούν χαμηλά το βάρος (όπως αλουμίνιο) ενώ σύμφωνα με τη MINI διαθέτει πλούσιους χώρους και στο ρετρό εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται χωρίς επεξεργασία.

Advertisement

Η πρώτη επαφή μαζί του ήρθε στα τέλη Μαΐου και το Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este στο Κόμο της Ιταλίας και στο τότε άρθρο, σας είχαμε παραθέσει και ένα ενδιαφέρον video για το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Advertisement

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες, όπου το MINI SuperleggeraTM Vision θα παρουσιαστεί στο μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης στην «Πόλη του Φωτός». Το NewsAuto.gr και ο Τάκης Τρακουσέλλης θα είναι εκεί για να σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site.