Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο μουσείο η Sesto Elemento

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο μουσείο η Sesto Elemento

ΝΕΑ

Στο μουσείο η Sesto Elemento

ΝΕΑ

Μία νέα προσθήκη έχει το μουσείο της Lamborghini, που δεν είναι άλλη από το εντυπωσιακό και σπάνιο πρωτότυπο της: τη Sesto Elemento. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το νέο λοιπόν έκθεμα στον χώρο που λατρεύει κάθε φίλος της αυτοκίνησης και βρίσκεται στην έδρα της ιταλικής εταιρείας, στη Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του γνωστού Youtube blogger, Smee, που συνήθως καταπιάνεται με supercars προσφέροντας μας ενδιαφέρουσες εικόνες.

Το ίδιο και τώρα. Μπορεί στο video που σας παραθέτουμε να μη υπάρχει γκάζι και καμένο λάστιχο αλλά παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του πολύ «κακού» τέκνου της Lamborghini, του «Έκτου Στοιχείου» όπως μεταφράζεται το όνομα του πρωτότυπου που είδαμε πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2010.

Η Sesto Elemento των 20 μόλις κομματιών, διαθέτει το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης της Lamborghini και παίρνει ώθηση από τον V10 5.2 λίτρων κινητήρα απόδοσης 570 αλόγων. Η τελική ταχύτητα της είναι στα 320 χιλιόμετρα την ώρα ενώ η επιτάχυνση 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 2.5 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement