Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot

Στο GrunnfØr με Peugeot 2008 (video)

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο GrunnfØr με Peugeot 2008 (video)

Peugeot

Στο GrunnfØr με Peugeot 2008 (video)

Peugeot

H εντυπωσιακή σειρά video «Unlock Your Horizon=Ξεκλείδωσε τους ορίζοντές σου» της Peugeot συνεχίζεται, με ένα ακόμα μοντέλο της να οδηγεί «ανήσυχους» καλλιτέχνες σε ένα ιδιαίτερο μέρος!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στο προηγούμενο που σας παραθέσαμε, μία ομάδα μουσικών έφτασε με το 5008 στο εντυπωσιακό σπήλαιο Φίνγκαλ στη Σκωτία (διαβάστε περισσότερα και δείτε το video πατώντας εδώ)!

Αυτή τη φορά προορισμός είναι το GrunnfØr της Νορβηγίας, στο νησί Austvågøy, ανάμεσα στο Fiskebøl και Vestpollen. Πρόκειται για έναν τόπο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από το video.

Advertisement
Advertisement

Πρωταγωνιστής από τη γκάμα της γαλλικής φίρμας είναι το μικρότερο SUV της, το 2008. Και είναι το όχημα που χρησιμοποιούν δύο καλλιτέχνες, ο Julian και η Carmen, για να φτάσουν σε ένα σημείο όπου η άγρια ομορφιά του τοπίου «παντρεύεται» με εξαιρετικό τρόπο με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Ο λόγος για ένα «ιδιαίτερο» χτίσμα το οποίο σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Gisle Løkken και βρίσκεται εκεί για να παρέχει καταφύγιο, χώρο ανάπαυσης αλλά και απόλαυσης της θέας για τους ποδηλάτες που «οργώνουν» την περιοχή. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σημείο στο οποίο μπορείς να θαυμάσεις τον ωκεανό αλλά και τις κορυφές του Vesterålen.

Περισσότερα πατώντας play…

Advertisement