Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τρεις Corvette Stingray στην πίστα!

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τρεις Corvette Stingray στην πίστα!

ΝΕΑ

Video: Τρεις Corvette Stingray στην πίστα!

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για 4 λεπτά δράσης και έντονων συγκινήσεων με πρωταγωνίστριες τρεις Corvette Stingray;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρόκειται για το νέο επεισόδιο του video blog του τεχνικού μάνατζερ της Chevrolet Ευρώπης, Πάτρικ Χέρμαν, που ουσιαστικά «προαναγγέλλει» την εντυπωσιακή C7 στη Γηραιά Ήπειρο.

Αυτή τη φορά, η θηριώδης αμερικανίδα βρίσκεται στη πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Συγκεκριμένα, μία κίτρινη και δύο κόκκινες Corvette Stingray, που κάνουν ατελείωτους γύρους στην πίστα Νάβακ, προσφέροντας οπτική και κυρίως ηχητική απόλαυση.

Advertisement
Advertisement

Με πολύ γκάζι, επιτάχυνση, πλαγιολίσθηση και κάμερες τοποθετημένες σε κάθε γωνία τους αλλά και ακροβολισμένες σε κάθε στροφή της πίστας.

Ο Χέρμαν αναλύει την εμπειρία πίσω από το τιμόνι, τη βοήθεια από τα τεχνολογικά βοηθήματα όπως το ενεργητικό διαφορικό κ.α., αναλύοντας παράλληλα πολλά από αυτά.

Η Stingray λανσάρεται πλέον και σε convertible εκδοχή, με τις πρώτες 550 να αποτελούν κομμάτια της ειδικής «Premiere Edition».

Advertisement

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα για τη Corvette Stingray, πατώντας εδώ μπορείτε να απολαύσετε το… κινηματογραφικό promo clip της, ενώ παράλληλα, μπορείτε να τη δείτε να καίει πολύ λάστιχο, να επιταχύνει μέχρι τα 300 km/h, να κάνει δοκιμές στο Ντούντενχοφεν αλλά και να ακούσετε το γλυκό της ήχο.