Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην παραγωγή το μεγάλο SUV Kia Telluride

Ελλάδα 9:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην παραγωγή το μεγάλο SUV Kia Telluride

ΝΕΑ

Στην παραγωγή το μεγάλο SUV Kia Telluride

ΝΕΑ

Μικρές θα είναι οι διαφοροποιήσεις που θα έχει η έκδοση παραγωγής του Kia Telluride σε σχέση με το πρωτότυπο που είδαμε για πρώτη φορά πριν από δύο περίπου χρόνια, σύμφωνα με τελευταίες αναφορές που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό design του μεγάλου σε διαστάσεις Telluride αναμένεται να περάσει στην παραγωγή σχεδόν όπως ήταν όταν και παρουσιάστηκε στην έκθεση του Detroit στις Η.Π.Α. στις αρχές του 2016. Το Telluride concpet, με μήκος που πλησιάζει τα πέντε μέτρα, φέρει τρεις σειρές καθισμάτων για επτά συνολικά επιβαίνοντες και στην πρωτότυπη μορφή του ήταν υβριδικό. Χρησιμοποιούσε V6 κινητήρα 3,5 λίτρων για μια συνδυαστική απόδοση κοντά στους 400 ίππους.

Σύμφωνα με το Motor Trend η εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση του Telluride, που δεν θυμίζει κανένα άλλο μοντέλο τις Kia, θα παραμείνει σε γενικές γραμμές ως έχει για το μοντέλο παραγωγής. Αυτή η σχεδίαση ωστόσο ανανμένεται να επηρεάσει άλλα SUV της Kia, όπως είναι τα Sorento, Soul and Sportage.

Telluride

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές αλλά το μοντέλο παραγωγής θα διατηρήσει τον πολυτελή χαρακτήρα του concept. Η κίνηση αναμένεται να γίνεται στον εμπρός άξονα από έναν V6 χωρητικότητας 3,3 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει περί τους 300 ίππους και θα συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Την επόμενη χρονιά που θα κάνει την εμφάνισή της η έκδοση παραγωγής του Telluride, η Hyundai αναμένεται να παρουσιάσει την δική της εκδοχή του επταθέσιου SUV.