Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην παραγωγή το Polestar 1 (+VIDEO)

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην παραγωγή το Polestar 1 (+VIDEO)

ΝΕΑ

Στην παραγωγή το Polestar 1 (+VIDEO)

ΝΕΑ

Άρχισε η παραγωγή του ηλεκτρικού super coupe της Polestar, της εταιρείας υπό τη σκέπη της Volvo που θα λανσάρει τις πλέον δυναμικές προτάσεις.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την αποκάλυψη της Polestar για το ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων που βασίστηκε αισθητικά στο Volvo Coupe Concept, που θα ήταν το πρώτο μοντέλο της Polestar ως ξεχωριστό brand. Η εταιρεία που το όνομά της είχε συνδεθεί με τις δυναμικές από απόψεως επιδόσεων εκδόσεις των μοντέλων της Volvo, τώρα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως η παραγωγή του Polestar 1 ξεκίνησε.

Advertisement
Advertisement

Αν και περιμέναμε πως η παραγωγή του θα γίνεται στην Κίνα, τα πρώτα κομμάτια του μοντέλου παράγονται στη Σουηδία, μια και η γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Geely που θα το αναλάβει, δεν είναι ακόμα έτοιμη. Η προετοιμασία της παραγωγής του μοντέλου στη Σουηδία, έχει δώσει στους τεχνικούς την ευκαιρία να αναλύσουν τις δυνατότητες παραγωγής των τμημάτων του αυτοκινήτου από ανθρακόνημα σε πραγματικό χρόνο, με τη διαδικασία αυτή να προσφέρει μεγάλο όγκο δεδομένων για επεξεργασία στο τμήμα του ελέγχου της παραγωγής.

Polestar 1 boi 640

Advertisement