Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο Renault Megane RS

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο Renault Megane RS

ΝΕΑ

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο Renault Megane RS

ΝΕΑ

H Renault παρουσιάζει την πρώτη επίσημη teaser εικόνα της νέας γενιάς του Μegane RS και ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η γαλλική φίρμα «γιόρτασε» το 1 εκατομμύριο likes στη σελίδα της στο facebook και έκανε δώρο στους λάτρεις της την πρώτη επίσημη teaser εικόνα του νέου Megane RS. Aν και μπορούμε να διακρίνουμε ελάχιστα πράγματα από τη συγκεκριμένη φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης, η οποία δείχνει σκεπασμένο το hot γαλλικό μικρομεσαίο, φαίνεται ότι η τελική μορφή παραγωγής θα περιλαμβάνει τα ίδια LED φωτιστικά σώματα με τις απλές εκδόσεις, αλλά και ένα πιο μυώδη προφυλακτήρα.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου Renault Megane RS, όπως σας έχουμε γράψει και παλαιότερα, αναμένουμε να εξοπλίζεται με  ένα νέο 2λιτρο turbo μοτέρ με ισχύ στους 300 ίππους, που θα μας φέρει και το ισχυρότερο Megane στην ιστορία. Tο μοτέρ αυτό θα συνδυαστεί είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 6τάχυτο EDC αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά η Renault να προσφέρει το νέο Megane RS και με κάποιο σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης.

Advertisement
Advertisement

Περαιτέρω στοιχεία και επίσημες εικόνες για το νέο μοντέλο αναμένουμε στο επόμενο διάστημα, καθώς η παρουσίασή του θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Τέλος, να τονίσουμε ότι δεν αποκλείεται οι Γάλλοι να εξοπλίσουν το νέο Megane RS με τον 1.800άρη τούρμπο μοτέρ που είδαμε πρόσφατα στην Alpine A110.

 

 

Advertisement

 

 

Advertisement