Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην έκθεση της Αθήνας και το Beetle Dune

Ελλάδα 23:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην έκθεση της Αθήνας και το Beetle Dune

ΑΓΟΡΑ

Στην έκθεση της Αθήνας και το Beetle Dune

ΑΓΟΡΑ

Ο θρυλικός σκαραβαίος της Volkswagen αποκτά περιπετειώδη χαρακτήρα με την crossover έκδοσή του, διαθέσιμη τόσο στο coupe όσο και στο cabriolet αμάξωμα. Το Beetle Dune κυκλοφορεί με κινητήρες τους 1.2 TSI 105 PS και 1.4 TSI 150PS, σε τιμές που αρχίζουν από τα 24.100 ευρώ. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής που είναι ανοικτή η έκθεση Αυτοκίνηση 2016 στο Ελληνικό, θα ισχύσει ειδική προωθητική ενέργεια -€ 1.500 για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Ο χαρακτήρας του Beetle Dune τονίζεται από τις ποδιές μπροστά-πίσω, τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, τους μεγάλους τροχούς των 18 ιντσών, την πίσω αεροτομή, τα αυτοκόλλητα «DUNE» στο πλάι και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 10 mm. Πέρα από το κίτρινο των φωτογραφιών, το Beetle Dune θα διατίθεται σε 8 ακόμη χρωματισμούς αμαξώματος. Η υφασμάτινη οροφή στο Cabriolet είναι μαύρη.

vw-beetle-dune-autokinisi-2016-2

Advertisement
Advertisement

Νέο και αποκλειστικό είναι το χρώμα λανσαρίσματος του Beetle Dune, το κίτρινο μεταλλικό Sandstorm (Αμμοθύελλα). Η Coupe έκδοση διαθέτει οροφή βαμμένη σε μαύρο χρώμα, ενώ η ανοικτή μαύρη υφασμάτινη οροφή. Οι αποκλειστικές λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο εσωτερικό, με ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος, κίτρινες ραφές στα σπορ καθίσματα, στο δερμάτινο τιμόνι, στην λαβή του χειροφρένου και του επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και στα πατάκια. Παράλληλα, κίτρινες είναι και οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων και των κεντρικά τοποθετημένων οργάνων στο ταμπλό (θερμοκρασία λαδιού, πίεση Turbo, χρονόμετρο). Τέλος, τα σπορ καθίσματα διαθέτουν νέες ειδικές επενδύσεις από ύφασμα και δέρμα σε δίχρωμη απόχρωση γκρι-μαύρο, ενώ το δερμάτινο τιμόνι έχει διακοσμητικό φινίρισμα μαύρης λάκας και λογότυπο DUNE.

Το Beetle Dune διαθέτει το τελευταίας γενιάς συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Composition Media με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5”, mp3 & CD-player, θύρα SD-card, λειτουργία επισκόπησης φωτογραφιών (jpeg viewer). Παράλληλα, διαθέτει διασύνδεση τηλεφώνου Bluetooth με audio streaming, όπως και θύρα USB για σύνδεση και φόρτιση εξωτερικών συσκευών. Βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης σε «Discover Media» με λειτουργία πλοήγησης, όπως επίσης και η επιλογή του «App-Connect» για σύνδεση smartphone με το αυτοκίνητο και λειτουργία εφαρμογών μέσω Apple CarPlay, Google Android Auto και MirrorLink.

Das neue Volkswagen Beetle Dune Cabriolet