Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Alfa Romeo κρέμονται από τα χείλη του Marchionne

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Alfa Romeo κρέμονται από τα χείλη του Marchionne

ΝΕΑ

Στην Alfa Romeo κρέμονται από τα χείλη του Marchionne

ΝΕΑ

Σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον της Fiat και των θυγατρικών της θα κάνει στις 6 Μαϊου ο Sergio Marchionne. Ο διευθύνων σύμβουλος της Fiat Chrysler Automobiles θα αναλύσει τη στρατηγική του ομίλου, από το Όμπερν Χιλς του Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ειδικότερα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα πλάνα για την Alfa Romeo, η οποία σήμερα διαθέτει επί της ουσίας μόνο δύο μοντέλα στη γκάμα της (τις MiTo και Giulietta, καθώς η 4C είναι περιορισμένης παραγωγής).

Ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι το εργοστάσιο του Κασίνο, νότια της Ρώμης, θα μεταμορφωθεί σε έδρα παραγωγής της Alfa Romeo. Εκεί κατασκευάζονται η Giulietta και τα Lancia Delta, Fiat Bravo. Η ζήτηση όμως για το δύο τελευταία είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Giornale, εκεί θα βρίσκεται η γραμμή παραγωγής της Giulia – διαβάστε σχετικά ΕΔΩ – αλλά και του SUV της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Αν οι πληροφορίες αληθεύουν, τότε θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα σημειωθεί οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή. Θεωρείται πιθανό στο Κασίνο να κατασκευάζεται και μοντέλο της Chrysler για την αγορά της βόρειας Αμερικής. Μιλώντας πρόσφατα στο NewsAuto.gr o Διευθύνων Σύμβουλος του Fiat Group Automobiles Hellas, κ. Paulo Carelli, υποσχέθηκε ευχάριστες εκπλήξεις στους φίλους της Alfa Romeo.