Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη γραμμή παραγωγής το νέο Navara

Ελλάδα 1:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη γραμμή παραγωγής το νέο Navara

ΝΕΑ

Στη γραμμή παραγωγής το νέο Navara

ΝΕΑ

Επενδύσεις ύψους 80 εκατ. ευρώ πραγματοποιήθηκαν στο εργοστάσιο της Βαρκελώνης για να υποδεχθεί τη γραμμή παραγωγής του NP300 Navara. Παρόντος του Προέδρου της Nissan Ευρώπης, Paul Willcox, έγινε η τελετή έναρξης παραγωγής του ιαπωνικού pick up. Το οποίο είναι το πρώτο ελαφρύ επαγγελματικό της Nissan που συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Διαθέσιμο με μονή ή διπλή καμπίνα, αλλά και με κίνηση σε δύο ή όλους τους τροχούς, το Navara εφοδιάζεται με το νέο 2.3 dCi, σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 160 και 190 ίππους (συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο). Η τετρακίνηση προέρχεται από το προηγούμενο μοντέλο, όμως το διπλοκάμπινο Navara εφοδιάζεται με νέα πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων για βελτίωση στην άνεση και την οδική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Το μήκος της καρότσας του Navara Double Cab έχει αυξηθεί κατά 67 mm στο 1,58 m, ενώ του King Cab φθάνει το 1,79 m. Ο εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης περιλαμβάνει συστήματα που συναντάμε στα επιβατικά αυτοκίνητα (όπως αυτόματο φρενάρισμα, Cruise Control, Hill Descent Control, Hill Start Assist, κάμερα οπισθοπορείας, Around View Monitor, διζωνικό κλιματισμό κ.α.).

Στο ίδιο εργοστάσιο θα κατασκευάζονται μελλοντικά τα pick up των Renault και Mercedes, τα οποία θα βασίζονται επίσης στην ίδια πλατφόρμα.