Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Γερμανία με California T o Vettel

Ελλάδα 1:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Γερμανία με California T o Vettel

ΝΕΑ

Στη Γερμανία με California T o Vettel

ΝΕΑ

Ο Sebastian Vettel εκμεταλλεύτηκε το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1 και πέρασε μερικές ημέρες στην πατρίδα του – τη Γερμανία. Ωστόσο κι εκεί, ο χρόνος του ήταν αφιερωμένος στη Ferrari!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επισκέφτηκε την επί γερμανικού εδάφους βάση της ιστορικής εταιρείας, που βρίσκεται στο Βισμπάντεν. Εκεί ο 28χρονος γνώρισε από κοντά την ομάδα ανθρώπων που δουλεύει στην τοπική αγορά αλλά κι εκείνες της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Φυσικά, τι νόημα θα είχαν όλα αυτά αν δεν περνούσε και πίσω από το τιμόνι ενός δημιουργήματος του Μαρανέλο; Έτσι ο 28χρονος έκανε μερικές βόλτες με τη California T στις όμορφες διαδρομές των περιοχών Ράινγκάου και Ούντερταουνους, προκαλώντας μάλιστα ευχάριστη έκπληξη στους ντόπιους που ξαφνικά τον έβλεπαν μπροστά τους.

Advertisement
Advertisement

vettel-california-t-b640

Απόλαυσα την επίσκεψή μου στη γερμανική έδρα της Ferrari και που είχα την ευκαιρία να μιλήσω στους εργαζόμενους σε αυτή. Συνήθως δεν υπάρχει χρόνος ανάμεσα στα Grand Prix αφού είτε προπονούμαστε, είτε δουλεύουμε στο Μαρανέλο, στον προσομοιωτή ή μιλώντας με τους μηχανολόγους μας. Παράλληλα έχουμε και πολλές εκδηλώσεις χορηγών. Ήταν όμορφα λοιπόν που βρήκα το χρόνο να βρεθώ στο Βισμπάντεν αλλά και που είχα την ευκαιρία να οδηγήσω τη Ferrari California T στους δρόμους της πατρίδας μου! Απόλαυσα την επιτάχυνση του V8 Turbo καθώς και τον ήχο του κινητήρα που είναι χαρακτηριστικός ήχος Ferrari“, είπε ο Vettel.

vettel-california-t-a640

Advertisement

Ο Γερμανός πανηγύρισε στo Grand Prix της Ουγγαρίας τη δεύτερη φετινή του νίκη! Αυτή τον διατήρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οδηγών του μαγικού κόσμου της Formula 1 αλλά και του επέτρεψε να πλησιάσει τους δύο οδηγούς της Mercedes, Nico Rosberg και Lewis Hamilton, που είναι πλέον 21 και 42 βαθμούς μακριά.

vettel-california-t-d640tall

Advertisement