Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ερχεται το ανανεωμένο Juke (upd)

Ελλάδα 10:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ερχεται το ανανεωμένο Juke (upd)

ΝΕΑ

Ερχεται το ανανεωμένο Juke (upd)

ΝΕΑ

Οι πληροφορίες που είχαμε αναφέρει το πρωί της Τρίτης περί πρεμιέρας του ανανεωμένου Juke στη Γενεύη επιβεβαιώθηκαν. Η Nissan ανακοίνωσε τη σχετική είδηση με ένα λιτό δελτίο Τύπου και μία φωτογραφία που δεν αποκαλύπτει πολλά. Καθώς όμως θα πλησιάζουμε στις 4 Μαρτίου, η εικόνα θα γίνεται πιο καθαρή, εμφανίζοντας τη σιλουέτα του μικρού crossover.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Από την κατασκοπευτική όμως φωτογραφία που παρουσιάζουμε γίνεται αντιληπτό ότι οι αλλαγές αφορούν τα φωτιστικά σώματα, τη μάσκα και τους προφυλακτήρες. Ποιοτικότερα υλικά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στην καμπίνα των επιβατών, ενώ λογικά θα αναβαθμιστεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες τα δεδομένα που έχουμε σήμερα είναι πως η γκάμα θα εμπλουτιστεί  με τον 1.2 turbo βενζίνης 115 PS που θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό 1.6. Θα υπάρχει και ο εξελιγμένος πετρελαιοκινητήρας  1.5 dCi των 110 PS. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα τοποθετηθεί ο 3κύλινδρος 0,9lt της Renault απόδοσης 90PS και το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο ταχυτήτων που εξοπλίζει τα Clio-Captur. Το δεδομένο είναι οτι θα τοποθετηθούν κάποια στιγμή στη γκάμα των εκδόσεων, όμως ο φόβος κανιβαλισμού του Captur της Renault που τώρα ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα, απο ένα αυτοκίνητο της ίδιας κατηγορίας με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, πιθανόν να αναβάλει την τοποθέτηση το turbo κινητήρα και του κιβωτίου… 

Advertisement
Advertisement