Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη το νέο Sportage

Ελλάδα 23:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Φρανκφούρτη το νέο Sportage

ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη το νέο Sportage

ΝΕΑ

Η τέταρτη γενιά του compact SUV της Kia βρίσκεται προ των πυλών και σε λίγες εβδομάδες θα το δούμε από κοντά στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η κορεάτικη εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα λίγες λεπτομέρειες για το νέο Sportage αλλά και τρία σκίτσα που αποκαλύπτουν την εξωτερική εμφάνιση αλλά και την καμπίνα των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Βέβαια τα σκίτσα «υπερβάλλουν» αρκετά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε. Δείχνουν ένα μυώδες αμάξωμα, με τεράστιους τροχούς και φουσκωμένους θόλους, μικρές γυάλινες επιφάνειες και coupe σιλουέτα. Τα φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα ψηλά στο καπό και μαζί με τους προβολείς ομίχλης και τη νέα μάσκα σήμα-κατατεθέν της Kia δημιουργούν ένα άγριο εμπρός μέρος για το Sportage. Σύμφωνα με το σκίτσο, το εσωτερικό δείχνει λιτό και οδηγοκεντρικό.

Advertisement
Advertisement

Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη δεν έγιναν γνωστές, όμως φήμες από κορεάτικα blog κάνουν λόγο για την παρουσία ενός νέου 1.2 turbo κάτω από το καπό του Sportage. Η γκάμα θα περιλαμβάνει βέβαια τον 1.7 diesel αλλά και τον 1.6 βενζίνης, σε ατμοσφαιρική και υπερτροφοδοτούμενη έκδοση.