Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE Coupe

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Φρανκφούρτη η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE Coupe

ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE Coupe

ΝΕΑ

Στο περιθώριο της προσεχούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει την ανανεωμένη γενιά του SUV μοντέλου, GLE Coupe.

Advertisement
Advertisement

 

Από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες παρατηρούμε ότι η ανανεωμένη GLE Coupe θα διαθέτει μία διαφορετική σε λεπτομέρειες σχεδιαστική γραμμή, κάνοντάς την πιο σπορ και δυναμική. Χαρακτηριστικό δείγμα των παραπάνω αποτελεί η πρώτη teaser φωτογραφία των πίσω φωτιστικών σωμάτων. Στο εσωτερικό επίσης οι διαφορές είναι ανεπαίσθητες, με τον οδηγό και τους επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους διάφορα gadgets, όπως τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και την αντίστοιχη ιδίου μεγέθους κεντρική οθόνη, που αποτελούν μέρος του προηγμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX. Νέα θα είναι και τα υλικά που θα ντύνουν τα τμήματα του ταμπλό και των πλευρικών επιφανειών.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων, ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι συγκεκριμένο. Περιμένουμε πάντως αρκετές επιλογές, τόσο σε μοτέρ βενζίνης, όσο και σε diesel. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουμε τον τετρακύλινδρο, δίλιτρο σύνολο των 258 ίππων και 370 Nm, όπως και τον εξακύλινδρο των 3,0 λίτρων, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρικό κύκλωμα 48 V, με απόδοση 367 PS. Στους diesel, θα υπάρχει η GLE 300d Coupe, με ισχύ 245 ίππων, αλλά και δύο εξακύλινδρα σύνολα με 272 και 330 ίππους. Φυσικά από τη γκάμα των εκδόσεων της ανανεωμένης γενιάς της GLE Coupe δεν θα λείπουν οι κορυφαίες AMG, με τις ιπποδυνάμεις τους να φτάνουν έως και τους 612 PS.