Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Formula E o Vergne

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Formula E o Vergne

ΝΕΑ

Στη Formula E o Vergne

ΝΕΑ

Μπορεί να έχασε τη θέση του στη Scuderia Toro Rosso και τη Formula 1 αλλά ο Jean-Eric Vergne ενεργοποίησε ήδη το «σχέδιο Β».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Παρότι στόχος του είναι να βρει θέση σε άλλη ομάδα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Γάλλος δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και ήρθε σε συμφωνία με την Andretti Formula E Team ώστε να τρέξει στο πρωτάθλημα των ηλεκτρικών μονοθεσίων.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά στον αγώνα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, που θα διεξαχθεί στην Πούντα Ντελ’ Έστε της Ουρουγουάης και είναι ο τρίτος φετινός.

Advertisement
Advertisement

«Δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να αγωνιστείς τέτοια εποχή. Ανυπομονώ για αυτή την ευκαιρία, ειδικά λόγω της τοποθεσίας του αγώνα. Παρότι δεν έχω εμπειρία σε αυτό το θεσμό, με ενθουσιάζει η προοπτική της συμμετοχής στη Formula E, ειδικά αγωνιζόμενος με μία τόσο σημαντική ομάδα όπως η Andretti. Θα είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο αλλά στόχος μου είναι να κλείσω θετικά τη σεζόν», σχολίασε ο 24χρονος Γάλλος.

Ο Vergne θα έχει ως teammate τον επίσης πρώην οδηγό της Formula 1, Franck Montagny, ενώ η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά του ανοίγει και μία πόρτα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που δεν αποκλείεται να αποτελέσει επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Advertisement

Δείτε κατ’ αποκλειστικότητα για το διαδίκτυο, τα highlights 52 λεπτών του προηγούμενου αγώνα της Formula E, που έλαβε χώρα στη Μαλαισία πατώντας εδώ.