Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στέλεχος της BMW παίρνει μεταγραφή στην Audi

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στέλεχος της BMW παίρνει μεταγραφή στην Audi

ΝΕΑ

Στέλεχος της BMW παίρνει μεταγραφή στην Audi

ΝΕΑ

Τη διεύθυνση πωλήσεων και marketing της Audi θα αναλάβει η Hidlegard Wortmann, πρώην διευθύνων στέλεχος της BMW.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η μεταγραφή της Hildegard Wortmann αναμένεται να ολοκληρωθεί στο επόμενο διάστημα και η ίδια θα αναλάβει καθήκοντα διευθύντριας πωλήσεων και marketing της Audi από τον προσεχή Ιούλιο. Η Wortmann θα διαδεχθεί τον Bram Schot ο οποίος προήχθη σε CEO της Audi από την αρχή της χρονιάς.

Η Wortmann έχει 20ετή διεθνή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του marketing σε εταιρίες κύρους και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πιο επιτυχημένων γυναικών στο χώρο της αυτοκίνησης. Η παρουσία της αναμένεται πως θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ανάκαμψη της Audi η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από τις αντίπαλες BMW και Mercedes-Benz, σαφώς επηρεασμένη από το σκάνδαλο diesel-gate. Πριν από αυτό η Audi στόχευε στην κορυφή των πωλήσεων πολυτελών αυτοκινήτων παγκοσμίως όμως μέχρι το Νοέμβριο του 2018 οι πωλήσεις της είχαν μειωθεί κατά 2,4% στα 1.65 εκατ. οχήματα όταν την ίδια στιγμή η Mercedes είχε διαθέσει 2.1 εκατ. οχήματα παρουσιάζοντας αύξηση 0,4% και αντίστοιχα η BMW είχε πωλήσεις 1.92 εκατ. οχημάτων σημειώνοντας πολύ σημαντική αύξηση της τάξης του 1,8% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

BMW Hildegard Wortmann web45654harpi640

Advertisement
Advertisement