Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα τέλη του χρόνου το νέο Land Rover Defender

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα τέλη του χρόνου το νέο Land Rover Defender

ΝΕΑ

Στα τέλη του χρόνου το νέο Land Rover Defender

ΝΕΑ

Ένα νέο Land Rover Defender βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, με αρκετά πρωτότυπα να έχουν εντοπιστεί στο δρόμο τους τελευταίους μήνες.

Advertisement
Advertisement

 

Τώρα, όμως, γνωρίζουμε πότε η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να αποκαλύψει το νέο off-roader, μετά από μια συνέντευξη με τον προϊστάμενο επικοινωνίας της JLR Tim Krieger. Και φαίνεται ότι απέχουμε λιγότερο από 6 μήνες μακριά από μια πλήρη αποκάλυψη, με τις πωλήσεις να ξεκινούν το επόμενο έτος. “Το Defender θα φτάσει στο τέλος του έτους και θα είναι τεράστιο … Πρόκειται να αποκαλυφθεί μετά τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν θα παραδοθεί σε πελάτη μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους”, δήλωσε ο Krieger κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Saint Tropez.

Advertisement
Advertisement

“Θα υπάρξει κάτι σχετικό στη Φρανκφούρτη. “Όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των Αυστραλών για το Defender, ο Krieger σχολίασε: “Είναι από τα λίγες αγορές που συνέχισαν να πωλούν το παλιό Defender μέχρι το τέλος. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, το εμπορικό σήμα είναι πιθανώς ισχυρότερο στην Αυστραλία, διότι δεν είχαμε αυτό το χάσμα όπως σε μερικές άλλες αγορές που δεν το έχουν πουλήσει εδώ και πολλά χρόνια. ”

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι παραγγελίες είναι μεγάλο. Μέχρι να ξεσκεπαστεί το καμουφλάζ, αναμφισβήτητα θα εντοπίσουμε περισσότερα πρωτότυπα που θα υποβληθούν σε δοκιμές τους ερχόμενους μήνες. Τον Φεβρουάριο, φτάσαμε ακόμη και στο εσωτερικό του καινούργιου Defender, το οποίο φαίνεται να διαθέτει ένα έξυπνο σχεδιασμό, αναμιγνύοντας τα πλαστικά με το δέρμα.