Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα τέλη του 2019 το ηλεκτρικό crossover της Ford

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα τέλη του 2019 το ηλεκτρικό crossover της Ford

ΝΕΑ

Στα τέλη του 2019 το ηλεκτρικό crossover της Ford

ΝΕΑ

Η Ford, μετά την παρουσίαση της Mustang Shelby GT500 και του Explorer ST, μας αποκαλύπτει τα μελλοντικά πλάνα της, σχετικά με το λανσάρισμα νέων μοντέλων ή εκδόσεων, που ανάμεσά τους ξεχωρίζει φυσικά ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover που παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2019, με τις πωλήσεις του να αναμένονται μέσα στο 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Η αμερικάνικη εταιρεία δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία που να σχετίζονται με το υβριδικής τεχνολογίας μοντέλο της, αν και στο παρελθόν έχει αναφερθεί ότι η αυτονομία του, με πλήρη φόρτιση των μπαταριών, θα φτάνει τουλάχιστον τα 483 km. Εάν όντως ισχύει το παραπάνω νούμερο, τότε το Tesla Model X 100D, το οποίο έχει αυτονομία 474 km, έχει βρει έναν ισοδύναμο αντίπαλο. Περισσότερα σχετικά με το crossover θα γνωρίζουμε τους επόμενους μήνες, αλλά η Ford, μέσω του Αντιπροέδρου της Sherif Marakby, ανακοινώνει ότι η διαδικασία της φόρτισης θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία, πιθανολογώντας ότι θα διαθέτει σύστημα επαγωγικής φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Εκτός του ηλεκτρικού crossover, η Ford ανακοίνωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει την εξέλιξη της ηλεκτρικής έκδοσης του pick-up F-150, το οποίο όπως ίσως γνωρίζετε αποτελεί το best-seller στην κατηγορία του, για την αμερικάνικη αγορά.