Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά το σκληροτράχηλο Hyundai Ioniq 5 XRT!

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά το σκληροτράχηλο Hyundai Ioniq 5 XRT!

ΝΕΑ

Στα σκαριά το σκληροτράχηλο Hyundai Ioniq 5 XRT!

ΝΕΑ

Μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου, για τους λάτρεις της περιπέτειας, αναμένεται να λανσάρει η κορεατική μάρκα.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai αναβάθμισε πρόσφατα το Ioniq 5, ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα, για την κορεατική εταιρεία, που ανταγωνίζεται για τη δεύτερη θέση στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων των ΗΠΑ.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που προσφέρει η Hyundai στο ανανεωμένο μοντέλο, είναι η μεγαλύτερη μπαταρία (84 kWh αντί για 77 kWh), οι αισθητικές αλλαγές και η ανανεωμένη καμπίνα. Η οδηγική άνεση έχει επίσης βελτιωθεί, χάρη στα νέα αμορτισέρ, ενώ οι νέοι αερόσακοι και οι ενισχυμένες μπροστινές και πίσω πόρτες και οι κολόνες Β, ενισχύουν την ασφάλεια.

Υπάρχει, όμως και άλλο «ζουμί», σ’ αυτή την ιστορία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Hyundai εξελίσσει μια νέα πιο στιβαρή και σκληροτράχηλη έκδοση του μοντέλου, προσανατολισμένη στους λάτρεις της περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Το Ioniq 5 XRT, όπως εκτιμάται ότι θα ονομάζεται, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, φέρεαι να έχει εντοπιστεί ήδη ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, αλλά θα ήταν εξαιρετικά παρακινδυνευμένο, να γίνουν προβλέψεις για τις τεχνικές προδιαγραφές.

Σίγουρα, δεν θα αργήσουμε να μάθουμε περισσότερα, καθώς το λανσάρισμα αυτής της σπέσιαλ έκδοσης, που φιλοδοξεί, μεταξύ άλλων, να ανταγωνιστεί το Rivian R3X, τοποθετείται χρονικά στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, σε ό,τι Αφορά στην κορεατική αγορά. Και λίγο αργότερα, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.