Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά το πρώτο Ford Fiesta RS

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά το πρώτο Ford Fiesta RS

ΝΕΑ

Στα σκαριά το πρώτο Ford Fiesta RS

ΝΕΑ

Μια έκδοση RS για το νέο Ford Fiesta είναι ένα σενάριο που μπορεί και να βρίσκεται πολύ κοντά την πραγματικότητα σύμφωνα και με τα όσα άφησε να εννοηθούν μεγαλοστέλεχος της μπλε οβάλ εταιρίας σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μέσο του εξωτερικού. Και άλλες εξελίξεις από την Ford στα σκαριά. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα ο Leo Roeks, επικεφαλής της Ford Performance Ευρώπης μίλησε στο Motoring και μεταξύ αυτών που είπε, άφησε να εννοηθεί πως η Ford εργάζεται ήδη πάνω σε μία ακόμη πιο σπορ έκδοση για το Fiesta. Αυτή τη στιγμή η κορυφαία από πλευράς επιδόσεων έκδοση για το νέο hatchback της Ford, είναι η έκδοση ST. Ο Roeks πρόσθεσε παράλληλα στα σενάρια και την εξέλιξη ενός νέου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη για το νέο Fiesta.

Λεπτομέρειες για μία ακόμη ισχυρότερη και πιο σπορ έκδοση για το Fiesta δεν υπάρχουν φυσικά προς το παρόν, με το σενάριο ενός ακόμη μεγαλύτερου κινητήρα κάτω από το καπό του να βρίσκεται επίσης στο τραπέζι (ακόμη και 2λιτρου turbo).

2018-ford-fiesta-rs-coming-640

Advertisement
Advertisement

Το Motoring υποστηρίζει ότι η έκδοση RS του Fiesta (σ.σ. μπορεί τελικά να φτάσει στην αγορά και με διαφορετική ονομασία) αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της πριν το τέλος της δεκαετίας με πιο πιθανή χρονική περίοδο στα μέσα περίπου του 2019.