Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά το νέο pick-up της Volkswagen

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά το νέο pick-up της Volkswagen

ΝΕΑ

Στα σκαριά το νέο pick-up της Volkswagen

ΝΕΑ

Η VW είναι έτοιμη να παρουσιάσει μέσα στους επόμενους μήνες το νέο pick-up μοντέλο της, Tarok, αποκλειστικά για την αγορά της Ν. Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Ήδη η πρωτότυπη έκδοση του Tarok έκανε την εμφάνισή της το 2018, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία, ενώ κατόπιν παρουσιάστηκε και στην Έκθεση της Νέας, ενώ όλα δείχνουν ότι σύντομα θα μπει σε γραμμή παραγωγής.

Κρίνοντας από την εξωτερική σχεδίαση, την διαμόρφωση του εσωτερικού, το σύστημα infotainment και την εργονομία της κεντρικής κονσόλας, τολμούμε να πούμε ότι το πρωτότυπο μοντέλο είναι αρκετά κοντά στην έκδοση παραγωγής. Πάντως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επισήμως, καθώς η γερμανική εταιρεία έχει επικεντρωθεί στη νέα γενιά του Amarok.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι λοιπόν να δούμε και επισήμως το Tarok, αρκούμαστε στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που μας έρχονται από το σχεδιαστικό στούντιο του Kleber Silva και τις δυνατότητες του προγράμματος Photoshop. Με μία πρώτη ματιά, το συγκεκριμένο μοντέλο δανείζεται αρκετά στοιχεία που μας είναι γνωστά από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα παραγωγής της VW, όπως την χρωμιωμένη γρίλια και τα LED φωτιστικά σώματα, ενώ την δική της πινελιά βάζει η πανοραμική ηλιοροφή. Το καλαίσθητο πακέτο συμπληρώνουν τα ελαστικά all-terrain, οι ζάντες αλουμινίου και οι λεπτομέρειες χρωμίου.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, είναι πολύ πιθανό το νέο Tarok να βασίζεται στην αρχιτεκτονική MQB, που χρησιμοποιείται σχεδόν στο σύνολο των μοντέλων της VW, κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί η τετρακίνηση 4Motion, καθώς και κινητήρες διαφορετικού κυβισμού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ελλάδα VS Τουρκία: Ποιός έχει το πάνω χέρι σε οπλικά συστήματα;

Παρακράτηση κυριότητας αυτοκινήτου: Λύνονται όλα τα προβλήματα των ιδιοκτητών

Video: Πώς έγινε η συντήρηση των βασιλικών αυτοκινήτων

Advertisement