Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά το Seat Ateca Cupra

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα σκαριά το Seat Ateca Cupra

ΝΕΑ

Στα σκαριά το Seat Ateca Cupra

ΝΕΑ

Οσονούπω θα εμφανιστεί και ισχυρή έκδοση για το νεοφερμένο Seat Ateca, ανεβάζοντας κατακόρυφα το ενδιαφέρον, στα χνάρια του σπορτίφ προφίλ της φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Οι Ισπανοί δεν έχασαν πολύτιμο χρόνο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προλάβουν πιθανότατα και τον ανταγωνισμό, εντός ή εκτός ομίλου. Δεν έμειναν λοιπόν στην ήδη ευρεία γκάμα του νέου Seat Ateca (ξεκινά από κινητήρες του ενός λίτρου), αλλά θέλει να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα.

Οι σημαντικές προσθήκες στο Seat Ateca Cupra, θα περιλαμβάνουν αρχικά, όπως αναμέναμε, τον δίλιτρο TSI υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα με ισχύ σχεδόν δυο εκατοντάδων ίππων και μπόλικης διαθέσιμης ροπής από χαμηλά.

Advertisement
Advertisement

Σύμμαχος του μοτέρ θα είναι το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Πέρα από αυτό, το δυνατότερο των Ateca, θα φιλοξενεί μια πιο σφιχτή σε ρύθμιση ανάρτηση, αλλά παράλληλα και μια διακριτική εξωτερική εμφάνιση, η οποία δεν θα αποκαλύπτει με το καλημέρα τι κρύβεται κάτω από το μοντέρνο crossover.

Σπορτίφ πινελιές θα συναντήσουμε επίσης, στην προσεγμένη και ευρύχωρη καμπίνα του ισπανικού αυτοκινήτου ελεύθερου χρόνου.