Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά νέο crossover από την Renault;

Ελλάδα 7:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα σκαριά νέο crossover από την Renault;

ΝΕΑ

Στα σκαριά νέο crossover από την Renault;

ΝΕΑ

Η γαλλική εταιρία ετοιμάζει ένα νέο μικρότερο από το Captur μοντέλο με αστικό crossover χαρακτήρα και στιλ, σύμφωνα με το γερμανικό Autobild.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αν ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, τότε η Renault θα αποκτήσει μία πλήρη γκάμα από SUV μοντέλα, η οποία θα πλαισιώνεται από το αξιόλογο Captur, το επερχόμενο το φθινόπωρο Kadjar και το αναφερόμενο μικρό crossover που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους προς τα τέλη του 2017. Μάλιστα, στόχος της γαλλικής εταιρίας είναι να προσφέρει ένα «μικρό» πολυχρηστικό με μήκος στα περίπου 3,9 m και που φυσικά θα κοστίζει λιγότερο από το Captur.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ονομασία ή την εμφάνιση του νέου crossover, αλλά πιθανότατα θα έχει σχεδιαστικές επιρροές από το μικρότερο Twingo και σύγχρονο εσωτερικό που θα παραπέμπει στο Eolab και θα έχει πολλές touch λειτουργίες. Το νέο Renault θα βασίζεται στην πλατφόρμα Value Up, κάτι που σημαίνει πως θα συνδυάζεται με μικρούς και οικονομικούς κινητήρες, όπως είναι ο 1.000άρης με τα 70 άλογα του Twingo και ο εξαιρετικός ντίζελ 1.500άρης του Clio.

Advertisement
Advertisement