Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά η Alfa Romeo 6C

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα σκαριά η Alfa Romeo 6C

ΝΕΑ

Στα σκαριά η Alfa Romeo 6C

ΝΕΑ

Τα κενά πρέπει να συμπληρώνονται, για αυτό και η ιταλική φίρμα αναμένεται να λανσάρει ένα νέο μοντέλο ανάμεσα στις 4C και 8C.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 

Για την Fiat (για την ακρίβεια, Fiat-Chrysler ή FCA με τα νέα δεδομένα) η Alfa Romeo αποτελεί το μεγάλο στοίχημα επενδύοντας σχεδόν τα πάντα πάνω στην εταιρία που σύντομα θα επιστρέψει στις πισωκίνητες ρίζες της. Ανάμεσα στα μελλοντικά σχέδια των Ιταλών περιλαμβάνεται και η παραγωγή μιας 6C που θα αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη για την εταιρία, σε συνδυασμό πάντα με την μικρότερη 4C.

Ωστόσο, η 6C θα βασίζεται στην πλατφόρμα της επίσης επερχόμενης Maserati Alfieri, ενώ η σχεδίαση του αμαξώματος θα συνδυάζει το στιλ της 4C -με εντυπωσιακούς σχιστούς LED προβολείς- με τον εμβληματικό όγκο της 8C, σύμφωνα με το περιοδικό Auto Express.

Advertisement
Advertisement

Οι κινητήρες θα προέρχονται επίσης από την Maserati και ο επικρατέστερος είναι ο 3.0 V6 με τα διπλά turbo με απόδοση στους περίπου 500 PS. H 6C αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 και η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μερικές χιλιάδες αντίτυπα.
Διαβάστε ΕΔΩ: Δείτε τη μόνη Alfa 4C στην Ελλάδα…