Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά η BMW M5, 600 είναι καλά;

Ελλάδα 14:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά η BMW M5, 600 είναι καλά;

ΝΕΑ

Στα σκαριά η BMW M5, 600 είναι καλά;

ΝΕΑ

Αφού εμφανίστηκε η νέα γενιά της σειράς 5 της BMW, επόμενο είναι να φουντώσουν αυτομάτως τα σενάρια και για την επερχόμενη φουριόζα κυρία, τη Μ5. Όταν είσαι BMW και υπηρετείς τη σπορ πτυχή του εαυτού σου, παράλληλα με την πολυτέλεια, τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Εξωτερικά θα την αναγνωρίσεις σύμφωνα με κάποια ανεπίσημα σχέδια, ως είθισται από τους τεράστιους αεραγωγούς όπου κι αν είναι αυτοί τοποθετημένοι, όπως επίσης τα πανταχού αεροδυναμικά βοηθήματα (σπόιλερ, ποδιές, διαχύτης). Εννοείται πως οι τροχοί της θα είναι αρκετά μεγάλοι όχι μόνο για ουσιαστικούς λόγους (κράτημα, πέδηση), αλλά επίσης, για να κάνουν εντύπωση και σε επίπεδο εικόνας.

Παρόμοια γεύση και στην καμπίνα, με τις σπορτίφ πινελιές να κάνουν δυναμική εμφάνιση, είτε με τα λογότυπα «Μ», είτε με καθίσματα που δικαιολογημένα κατασκευάστηκαν για να προστατεύουν περισσότερο το σώμα, είτε με περίσσιο δέρμα ακόμη και σε σημεία που δεν χρειάζεται.

Advertisement
Advertisement

2017-BMW-M5-640

Όλα αυτά οι ορκισμένοι με την ταυτότητα στο στόμα τα ακούν βερεσέ. Εκείνο το στοιχείο που επιθυμούν διακαώς να πληροφορηθούν είναι ποιος κινητήρα-κόσμημα θα τοποθετηθεί κάτω από το μεγάλο καπό της.

Επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο οι προβλέψεις μας, αφού η νέα M5 θα χρησιμοποιεί τον βελτιωμένο V8 twin-turbo κινητήρα 4,4 λίτρων με ισχύ πάνω από 600 ίππους! Χαράς ευαγγέλια για τους μυημένους, να προσθέσουμε πως το συγκεκριμένο μοτέρ θα συνδυάζεται με ένα εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Advertisement

Το επίσης νέο, είναι πως τη νέα Μ5 θα μπορείς να την παραγγείλεις και τετρακίνητη, εκτός από πισωκίνητη που θα διατίθεται επί το πλείστον.