Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά η Alfa Romeo Giulia Sportwagon

Ελλάδα 19:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα σκαριά η Alfa Romeo Giulia Sportwagon

ΝΕΑ

Στα σκαριά η Alfa Romeo Giulia Sportwagon

ΝΕΑ

To Φθινόπωρο του 2017 τοποθετείται χρονικά η επίσημη παρουσίαση της στέισον βάγκον εκδοχής της νέας Alfa Romeo Giulia, η οποία θα συνδυάζει την πρακτικότητα και τον δυναμισμό.

Advertisement
Advertisement


Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Οι Ιταλοί ετοιμάζουν την πιο πρακτική έκδοση της νέας Giulia με την οποία θα συμπληρωθεί η γκάμα του μοντέλου. Η Sportwagon έκδοση του μεσαίου ιταλικού μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενη Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, με τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες, όπως αυτή που σας παρουσιάζουμε, να κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

Σε επίπεδο σχεδίασης τώρα, το εμπρόσθιο μέρος θα παραμείνει το ίδιο με την σεντάν έκδοση, με το τράβηγμα της οροφής προς τα πίσω να γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε το μοντέλο να παραμένει σε ένα μοντέλου τύπου Sportback, παρά σε ένα παραδοσιακό στέισον. Όπως είναι φυσικό, μεγάλη σημασία θα δοθεί σε πρακτικότητα και χώρους με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το πορτ μπαγκάζ θα ξεπερνά σε χωρητικότητα τα 500 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

Giulia_pista

Τέλος, η γκάμα των κινητήρων θα παραμείνει ίδια, με μοτέρ από 2,0 λίτρα και απόδοση έως 510 ίππους για την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio (θα αποτελέσει το πιο σπορ στέισον στην ιστορία της Alfa Romeo).