Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα πράσα η νέα BMW M3

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα πράσα η νέα BMW M3

ΝΕΑ

Στα πράσα η νέα BMW M3

ΝΕΑ

Οι κατάσκοποι-φωτογράφοι κατόρθωσαν και «αιχμαλώτισαν» τη νέας γενιάς BMW M3, αυτή τη φορά με την κανονική της περιβολή, πιθανότατα μέσα από το εργοστάσιο συναρμολόγησης.

Advertisement
Advertisement

 

Η συγκεκριμένη εικόνα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει το πίσω μέρος του πολυαναμενόμενου σπορ σεντάν  βαυαρικού μοντέλου. Χωρίς, προς το παρόν να έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως, είναι ξεκάθαρο, πως η νέα M3 δείχνει σαφώς πιο επιθετική σε σχέση με την Μ340i. Βασικά στοιχεία διαφοροποίησης των δύο μοντέλων είναι τα μαύρου χρώματος τμήματα που «τρέχουν» από τα πίσω φτερά έως και τον διαχύτη, ο οποίος είναι βαμμένος στο χρώμα του αμαξώματος και ενσωματώνει τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Επίσης μπορούμε να διακρίνουμε την πίσω αεροτομή, στο τελείωμα του πορτ μπαγκάζ, τους τονισμένους θόλους των τροχών και τις ελαφρού κράματος ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Η BMW δεν έχει αναφέρει κάτι που να αφορά τα μηχανικά μέρη, αλλά το αφεντικό του M Division, Markus Flasch επιβεβαιώνει ότι η κορυφαία έκδοση της Σειράς 3 θα εφοδιάζεται με ένα εξακύλινδρο σε σειρά μοτέρ 3.0 λίτρων, τεχνολογίας M TwinPower Turbo. Η απόδοσή του θα ξεκινά από τους 480 PS, για τη βασική έκδοση, ενώ στην Competition θα αγγίζει τους 510 ίππους. Επίσης ο Flasch έχει τονίσει παλαιότερα ότι η νέα M3 θα διαθέτει και το σύστημα τετρακίνησης που ήδη γνωρίζουμε από την M5, με τη δυνατότητα drift control. Τέλος, κυκλοφορούν διάφορες φήμες που αναφέρουν και την ύπαρξη μίας ειδικής έκδοσης, με κωδικό «Pure», η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκδόσεις που θα έχουν το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.