Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα πράσα κλέφτες καταλυτών στην Κόρινθο

Ελλάδα 17:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα πράσα κλέφτες καταλυτών στην Κόρινθο

ΝΕΑ

Στα πράσα κλέφτες καταλυτών στην Κόρινθο

ΝΕΑ

Με μια συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά στην Κορινθία, εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε «ειδικότητα» στις κλοπές χαλκού και καταλυτών από αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν 5 άτομα ενώ κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένας τόνος χαλκού και πάνω από 100 καταλύτες.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας στις 27 Απριλίου 2023 πραγματοποίησε μια στοχευμένη επιχείρηση σε οικισμούς Ρομά στην περιοχή της Κορινθίας. Όπως ενημερώνει η ηγεσία του Σώματος, η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου-Βόχας, της Ασφάλειας Κορίνθου, της Ο.Π.Κ.Ε. Κορινθίας και τη Διμοιρία Υποστήριξης Κορινθίας.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέχθησαν 35 άτομα, από τα οποία προσήχθησαν τα 10 και συνελήφθησαν τα 5. Οι κατηγορίες που βαραίνουν του συλληφθέντες είναι η κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, η παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και η αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σε έναν από τους συλληφθέντες, επιβλήθηκε και η στέρηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης ανακύκλωσης μετάλλων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέχθησαν 20 οχήματα στα οποία βεβαιώθηκε μια παράβαση του Κ.Ο.Κ., ενώ κατασχέθηκαν 1 τόνος χάλκινων καλωδίων και αντικειμένων, 115 καταλύτες οχημάτων και 1 κυνηγετικό όπλο. Οι δράσεις αυτές της Αστυνομίας εντάσσονται στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έκλεβαν καταλύτες από ΙΧ σε Κηφισιά, Νέα Φιλαδέλφεια και Βούλα!
Τρόμος από τις κλοπές σε πάρκινγκ της Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Κλόπες αυτοκινήτων – Με μόλις 10 ευρώ το σώζεις