Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα McDonald’s με τη McLaren Senna GTR  (VIDEO)

Ελλάδα 22:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα McDonald’s με τη McLaren Senna GTR (VIDEO)

ΝΕΑ

Στα McDonald’s με τη McLaren Senna GTR (VIDEO)

ΝΕΑ

Κανείς δεν είπε πως θα είναι εύκολο αλλά γίνεται: Μπορείς να πας με τη McLaren Senna GTR στο κοντινότερο McDonald’s και να περάσεις από το διάδρομο για την παραγγελία και την παραλαβή του φαγητού μέσα στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μην  χωρέσει το ποτήρι με το αναψυκτικό από το μικρό παράθυρο στην πόρτα του οδηγού αλλά πάλι, ποιος δίνει σημασία στις λεπτομέρειες;

Η McLaren έχει κατασκευάσει πολλά αξιόλογα αυτοκίνητα την τελευταία δεκαετία και η Senna GTR είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα. Για να μας δώσει μια εξαιρετική εικόνα για το πώς είναι να το οδηγεί κανείς, η Novitec έφτιαξε ένα video– παρουσίαση που έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον. Στην πρώτη ενότητα επισημαίνονται ορισμένα από τα άγρια ​​αεροδυναμικά στοιχεία του αμαξώματος, ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο για να μας δείξει και ορισμένα χαρακτηριστικά της καμπίνας. Στη συνέχεια, επισκέπτεται μια πίστα και κάνει μερικούς γύρους για να δει και να μας δείξει τι κάνει το αυτοκίνητο τόσο ξεχωριστό αλλά την καλύτερη στιγμή, την κρατάει για το τέλος.

Advertisement
Advertisement

Προς το τέλος του video, με τη Senna GTR και την τεράστια φτερούγα της, περνάει από το Drive-Thru των McDonald’s για να παραγγείλει και να παραλάβει το φαγητό του. Αν και δεν είναι το πιο βολικό αυτοκίνητο για κάτι τέτοιο, η τελευταία αυτή αποστολή ολοκληρώνεται, μα κάποιες απώλειες. Η Senna GTR εφοδιάζεται με κινητήρα twin turbo V8 4,0 λίτρων που αποδίδει 825 ίππους– 25 περισσότερους από την «απλή» Senna. Το video που ακολουθεί και δείχνει στο τέλος το αυτοκίνητο να περνάει την πιο δύσκολη δοκιμασία, είναι πραγματικά αξιόλογο και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

H τρομακτική πίσω αεροτομή της McLaren Senna GTR (VIDEO)

McLaren Senna GTR LM με ένδοξο παρελθόν 

Advertisement

Κόντρα McLaren Senna- Ford Mustang Hoonicorn (VIDEO)