Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα 830 άλογα η προηγούμενη Mercedes C63 AMG, από την McChip-DKR

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα 830 άλογα η προηγούμενη Mercedes C63 AMG, από την McChip-DKR

ΝΕΑ

Στα 830 άλογα η προηγούμενη Mercedes C63 AMG, από την McChip-DKR

ΝΕΑ

Η προηγούμενη Mercedes C63 AMG έχει ακόμη πολλή ζωή μέσα της όπως μας αποδεικνύει και η γερμανική εταιρία βελτιώσεων McChip-DKR που αναβαθμίζει μεταξύ άλλων την απόδοση του μοτέρ της στους 830 λαχταριστούς ίππους. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

H McChip-DKR παρουσιάζε μία ολοκληρωμένη μετατροπή για την προηγούμενη Mercedes C63 AMG με πρωταγωνιστή φυσικά τον μηχανικό υπερσυμπιεστή που ανεβάζει την απόδοση του κινητήρα από τους 457 στους 830 ίππους. Ανάλογη είναι και η αύξηση της ροπής που ξεπερνά πλέον τα 80 κιλά από τα 60,2 κιλά που βρισκόταν πριν. Στις αλλαγές για τον κινητήρα περιλαμβάνονται ένα μεγαλύτερο ψυγείο λαδιού, μεγαλύτερο ψυγείο νερού αλλά και μεγαλύτερη τρόμπα νερού. Για να φτάνει η δυάνη στους πίσω τροχούς όπως πρέπει φροντίζει πλέον ένα διαφορικό περιοσριμσένης ολίσθησης της Drexler.

mercedes-c63-amg-McChip-DKR-640-2

Αλλαγές έχουμε και στο αμάξωμα με τους προφυλακτήρες από την έκδοση Black Serie, το καπό, τις αεροτομές αλλά και τις ποδιές με το εμπρός σπόιλερ, τον διαχύτη και τους καθρέπτες να είναι φτιαγμένοι από ανθρακονήματα. Παράλληλα τα φώτα τόσο μπροστά όσο και πίσω προέρχονται από το facelift μοντέλο (W204).

Advertisement
Advertisement

Η βελτίωση συνεχίζεται και στον τομέα των αναρτήσεων με ένα σετ της KW της σειράς Clubsport, ενώ οι τροχοί προέρχονται από την OZ-Racing και έχουν διάμετρο 19 ίντσες. Τα φρένα φυσικά δεν γλίτωσαν από τις ορέξεις των ανθρώπων της McChip-DKR, οι οποίοι τοποθέτησαν μέχρι και σύστημα πυρόσβεσης!

mercedes-c63-amg-McChip-DKR-640-3

Advertisement

Το λευκό χρώμα αυτής της Mercedes C63 AMG μάλλον κάνει το συνολικό αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό, όπως εντυπωσιακή είναι η τιμή τη μετατροπής που ξεπερνά τα 100.000 ευρώ στην Γερμανία.

mercedes-c63-amg-McChip-DKR-640

Advertisement