Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα 10.000.000 μονάδες η παραγωγή της Ford Mustang

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα 10.000.000 μονάδες η παραγωγή της Ford Mustang

ΝΕΑ

Στα 10.000.000 μονάδες η παραγωγή της Ford Mustang

ΝΕΑ

Ένα σημαντικό ορόσημο έφτασε η Ford με την Mustang. Η παραγωγή του διάσημου αμερικάνικου coupe που θεωρείται ως ένα παγκόσμιο best seller έφτασε τα 10.000.000 μονάδες από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η 10.000.000η Ford Mustang βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της αμερικάνικης εταιρίας στο Flat Rock του Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών, την Παρασκευή 3 Αυγούστου. Το λευκό χρώμα αυτής cabrio Mustang (Wimbledon White το ονομάζει η Ford) μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αυτό ήταν το χρώμα της πρώτης Mustang που πουλήθηκε, η οποία ήταν μάλιστα μοντέλο προπαραγωγής και επίσης cabrio.

Η Ford προχώρησε σε αυτή τη βαφή για να τονίσει φυσικά αυτό το σημαντικό ορόσημο για την ίδια. Σύμφωνα με το Instagram του φωτογράφου Evan J. Smith, από όπου και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, ένα από τα hashtags αναφέρει πως το συγκεκριμένο μοντέλο “δεν είναι για πώληση”.

ford-mustang-10-milion-640

Advertisement
Advertisement

Αν αυτό το ιστορικό για την Ford μοντέλο δε καταλήξει σε κάποιο μουσείο το πιο πιθανό είναι να πωληθεί σε δημοπρασία, με τα χρήματα να πηγαίνουν για καλό σκοπό, μια μόδα ιδιαίτερα διαδεδομένη στις Η.Π.Α. τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, η Ford αναμένεται να πραγματοποιήσει και κάποια επίσημη συμβολική τελετή για την 10.000.000η Mustang μέσα στις επόμενες ημέρες.