Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SsangYong Actyon Sport: Οι Κορεάτες τρελάθηκαν

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SsangYong Actyon Sport: Οι Κορεάτες τρελάθηκαν

ΝΕΑ

SsangYong Actyon Sport: Οι Κορεάτες τρελάθηκαν

ΝΕΑ

Μπορεί να μην είμαστε fun των pick up, ωστόσο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως διαθέτουν περισσότερες δυνατότητες εκτός δρόμου από οποιοδήποτε τετρακίνητο, ενίοτε προσφέρουν και απόλαυση για όποιον το λέει η καρδιά του.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Καλή ώρα, διαβάζεις έκπληκτος πως το νέο SsangYong Actyon Sport επιστρατεύει έναν κινητήρα 2,2 λίτρων με 178 ίππους και ροπή 400 Nm, από τις 1.400 rpm παρακαλώ… και σαν να μην έφτανε αυτό, η πίσω ανάρτηση αποτελείται από πολλαπλούς συνδέσμους, για πρώτη (ίσως και τελευταία) φορά σε οχήματα pick up!

Για να μην ξεχάσουμε την ουσία, άρα και τους φίλους μας τους επαγγελματίες, η νέα γενιά προσφέρει ωφέλιμο φορτίο που φτάνει τον τόνο, με την ελκτική ικανότητα να αγγίζει τους τρεις τόνους. Εννοείται πως η εξωτερική εικόνα είναι ξεχωριστή και δεν πρόκειται να το μπερδέψεις με τίποτα άλλο στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Να σημειώσουμε πως οι εποχές που τα pick up ήταν μόνο σκληροτράχηλα εργαλεία για τα κατσάβραχα πέρασαν ανεπιστρεπτί. Για του λόγου το αληθές στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση του Actyon Sport, υπάρχουν μαύροι τροχοί 18 ιντσών, ράγες οροφής, φώτα ημέρας LED και δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, όπως επίσης και σύστημα infotainment.

SsangYong-Musso-pick-up-rear