Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Sports EV Concept είναι το νέο μικρό coupe της Honda

Ελλάδα 0:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Sports EV Concept είναι το νέο μικρό coupe της Honda

ΝΕΑ

Το Sports EV Concept είναι το νέο μικρό coupe της Honda

ΝΕΑ

Η Honda παρουσιάζει στο Tokyo Motor Show το νέο της πρωτότυπο Sports EV Concept, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει και τον προπομπό ενός νέου μικρού σε διαστάσεις κουπέ που θα παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον η εταιρεία. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η ιαπωνική φίρμα είναι μάλιστα πολύ φειδωλή στα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα για το νέο της πρωτότυπο, αφού το μόνο που τονίζει είναι ότι το Sports EV θα φέρει αποκλειστικά ηλεκτρική κίνηση, ενώ θα έχει και αρκετά στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης. Παράλληλα, η Honda υπόσχεται ότι στόχος του μοντέλου είναι να συνδυάσει τις compact διαστάσεις, με την ευχαρίστηση κατά την οδήγηση.

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά στη σχεδίασή του, αυτή συνδυάζει ρετρό και μοντέρνα στοιχεία, με το Sports EV να διαθέτει ένα μακρύ καπό και καμπίνα τοποθετημένη αρκετά προς τα πίσω (τα αποκλειστικά 2 καθίσματα βρίσκονται λίγο πιο μπροστά από τον πίσω άξονα).

Εντύπωση προκαλούν και οι κυκλικές θέσεις των εμπρόσθιων LED προβολέων οι οποίες είναι τοποθετημένες μέσα στην κάθετη μάσκα, αλλά και το φωτιζόμενο, ψηφιακό λογότυπο της εταιρείας. Αντίστοιχη είναι και η σχεδίαση του πάνελ με τα τετραγωνισμένα φώτα στο πίσω μέρος, εκεί όπου και πάλι συναντούμε ένα φωτιζόμενο ψηφιακό λογότυπο της Honda.

Advertisement
Advertisement

Στο πλάι, ξεχωρίζει η πλήρης απουσία εξωτερικών καθρεπτών, αφού υπάρχουν χαμηλά τοποθετημένες κάμερες που θα προβάλουν στο εσωτερικό το τι ακριβώς συμβαίνει στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.

Honda Sports EV Concept

Περισσότερα στοιχεία για το νέο πρωτότυπο προς το παρόν δεν δίνονται στη δημοσιότητα από της Honda. Ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε ότι η παρουσίασή του έρχεται ως συνέχεια και με πολλά κοινά με αυτή του πρωτότυπου Urban EV της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης πριν από λίγο διάστημα, το οποίο θα μπει στην παραγωγή το 2019 ως το νέο ηλεκτρικό μίνι της εταιρείας.

Advertisement

Honda Sports EV Concept