Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Urban EV Concept: Το μέλλον των Ιαπώνων

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Urban EV Concept: Το μέλλον των Ιαπώνων

ΝΕΑ

Honda Urban EV Concept: Το μέλλον των Ιαπώνων

ΝΕΑ

Η Ηοnda αποκαλύπτει στην Φρανκφούρτη το πρωτότυπο Urban EV. Πρόκειται για ένα μοντέλο που μας δίνει μια πρώτη γεύση για τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η εταιρεία μέσα στα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement


Το Urban EV Concept διαθέτει 3θυρο αμάξωμα, compact διαστάσεις και μινιμαλιστική σχεδίαση (100 χλστ. πιο κοντό από το Jazz). Η συνολική εικόνα παραπέμπει κατά κάποιο τρόπο στο σχήμα που γνωρίσαμε στην πρώτη γενιά του Civic. Τις εντυπώσεις κλέβουν τα εμπρόσθια στρογγυλά φωτιστικά σώματα, οι ζάντες με τους πολύ λεπτούς βραχίονες, αλλά και οι ψηφιακές απεικονίσεις στο πίσω τμήμα και τη μάσκα. Λιτή αλλά πλήρως ψηφιακή είναι η εικόνα του εσωτερικού. To πρωτότυπο της Ηοnda φέρει ένα μεγάλο ταμπλό που είναι φτιαγμένο από ξύλο στο μεγαλύτερο τμήμα του, ενώ στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη αφής.

honda-urban-ev-concept-640adf

Στα τεχνολογικά high lights του μοντέλου συμπεριλαμβάνονται οι ψηφιακές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στις αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες. Όπως φαίνεται, οι συγκεκριμένες δείχνουν στον οδηγό και τους επιβάτες τον περιβάλλοντα χώρο καθώς αντικαθιστούν τους συμβατικούς καθρέπτες. H εταιρεία δεν ανακοινώνει προς το παρόν κάποιο στοιχείο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αμιγώς ηλεκτρικό με 200 χιλιόμετρα αυτονομία.

Advertisement
Advertisement

honda-urban-ev-concept-640

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2019.