Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπορτίφ και στιλάτο το νέο Skoda Scala Monte Carlo

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπορτίφ και στιλάτο το νέο Skoda Scala Monte Carlo

ΝΕΑ

Σπορτίφ και στιλάτο το νέο Skoda Scala Monte Carlo

ΝΕΑ

Η Skoda εντάσσει και το νέο της μικρομεσαίο Scala στις πιο σπορτίφ και στιλάτες εκδόσεις Monte Carlo, τονίζοντας ακόμη περισσότερο το εμπορικό ενδιαφέρον του μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Skoda Scala Monte Carlo έρχεται για να επωφεληθεί από μια σειρά από αλλαγές και βελτιώσεις, αντίστοιχες με τις υπόλοιπες ομώνυμες εκδόσεις των μοντέλων της μάσκας.

Ξεκινώντας με το αμάξωμά του, αυτό αποκτά αρχικά μια πολύ όμορφη διχρωμία σε κόκκινο-γυαλιστερό μαύρο, με τις σκουρόχρωμες επενδύσεις να τις συναντούμε στην εμπρόσθια γρίλια, τις πλαϊνές ποδιές, τα περιγράμματα των παραθύρων, τα πλαϊνά καπάκια, την πίσω αεροτομή και τον διαχύτη.

Επίσης, σε μαύρο χρώμα έρχεται και η αναγραφή του «Scala» στο πίσω μέρος, ενώ στάνταρ συναντούμε ειδικής σχεδίασης 17άρες ζάντες και προαιρετικά, 18άρες σε μαύρο-ασημί.

Advertisement
Advertisement

Προχωρώντας στο εσωτερικό, εκεί διακρίνουμε τις κόκκινες λεπτομέρειες στα σπορτίφ καθίσματα, το ταμπλό, τις πόρτες και τον επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και το σπορ δερμάτινο τιμόνι. Στοιχεία όπως ο LED κρυφός φωτισμός, το χρώμιο στους αεραγωγούς, τα φιμέ τζάμια και η πανοραμική οροφή, τονίζουν ακόμη περισσότερο το ξεχωριστό χαρακτήρα της έκδοσης.

Η Skoda θα προσφέρει το νέο Scala Monte Carlo μαζί με όλες τις εκδόσεις κινητήρων του μοντέλου, ξεκινώντας από τον 1.000άρη TSI κινητήρα βενζίνης των 95 ίππων, συνεχίζοντας στον 1.0 TSI των 116 ίππων και τον 1.6 TDI των επίσης 116 ίππων, αλλά και καταλήγοντας στον 1.500άρη TSI με τα 150 άλογα.

Advertisement

Η πρώτη παρουσία του νέου Scala Monte Carlo μπροστά σε κοινό αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν στα τέλη της χρονιάς.

Advertisement