Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπορ υβριδική έκδοση για το Nissan Note

Ελλάδα 6:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπορ υβριδική έκδοση για το Nissan Note

ΝΕΑ

Σπορ υβριδική έκδοση για το Nissan Note

ΝΕΑ

Το Note e-POWER Nismo S είναι αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή και σπορτίφ έκδοση το μικρού Nissan που όμως είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνική αγορά.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η μόνη έκδοση του Note που φέρει την υπογραφή του τμήματος υψηλών επιδόσεων Nismo όμως είναι το ταχύτερο μοντέλο στη γκάμα, αποτελώντας μια αναβάθμιση της υβριδικής έκδοσης Note e-POWER Nismo που πωλείται αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά.

Η έκδοση S έχει ελάχιστες οπτικές διαφορές από την e-POWER Nismo όμως χάρη σε επιλεγμένες μηχανικές και ηλεκτρονικές επεμβάσεις έχει κερδίσει σε δύναμη και χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα έχει αυξηθεί η ισχύς της ηλεκτρικής μονάδας του υβριδικού συστήματος που πλέον φθάνει συνολικά τους 136 ίππους και τα 32,6 kgm ροπής. Επιπλέον έχει διαφοροποιηθεί η παραμετροποίηση του συστήματος ελέγχου της ευστάθειας προκειμένου να ενισχυθεί ο σπορ χαρακτήρας. Σε αυτό συμβάλει και η αναβαθμισμένη ρύθμιση της ανάρτησης, η πιο σφικτή εμπρός αντιστρεπτική αλλά και η αλλαγή στην ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού.

a641be87-nissan-note-e-power-nismo-s345654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Οι οπτικές διαφορές του Nismo S από το απλό e-POWER Nismo περιορίζονται σε ελάχιστες διακοσμητικές λεπτομέρειες και στην υιοθέτηση φώτων LED. Από εκεί και πέρα τον σπορ χαρακτήρα τονίζουν οι επιθετικοί προφυλακτήρες, τα αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και οι σπορ πινελιές στο εσωτερικό.

a641be87-nissan-note-e-power-nismo-s345654harpi640