Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Spirit of life: Επιλογές δώρων για τις γιορτινές σας επισκέψεις

Ελλάδα 3:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spirit of life: Επιλογές δώρων για τις γιορτινές σας επισκέψεις

ΝΕΑ

Spirit of life: Επιλογές δώρων για τις γιορτινές σας επισκέψεις

ΝΕΑ

Συνθέσεις κρασιών και delicatessen για να επιλέξετε τι ταιριάζει σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Advertisement
Advertisement

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και μαζί τους θα φέρουν δώρα, ευχές, αγάπη και πολλές… επισκέψεις. Οι αγαπημένοι μας θα έχουν φροντίσει να μας υποδεχτούν με κομψότητα και έτσι κι εμείς πρέπει να «απαντήσουμε» με το savoir vivre που μας διακατέχει. Τι σημαίνει αυτό; Όταν κάποιος άλλος ετοιμάζει το γεύμα ή το δείπνο μας, εμείς θα συμβάλλουμε σε αυτό το τραπέζι με τις επιλογές μας σε αλκοόλ, προσφέροντας μία πλούσια σύνθεση που θα ενθουσιάσει τους οικοδεσπότες.

Φοράμε, λοιπόν, τα καλά μας, το πιο λαμπερό μας χαμόγελο και αφού μπούμε στο αυτοκίνητο, κάνουμε μία στάση στην Oak Cava. Πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό με μοναδικές επιλογές σε ποτά, delicatessen, πούρα, αξεσουάρ, κ.ά.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η Oak Cava, μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και όχι μόνο, μας προτείνει κρασιά από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, παραδοσιακά και πρωτότυπα ποτά, ελληνικά και ξένα, εξειδικευμένα προϊόντα για mixologists, εκλεκτά delicatessen, εκλεπτυσμένες συνθέσεις δώρων, πούρα και αξεσουάρ.

Ας πάρουμε μία γεύση:

Advertisement

Ξεκινάμε με ένα ζεύγος κρασιών. Η επιτομή της κομψότητας σε κάθε σταγόνα βρίσκεται στα κρασιά Tyrrell’s που διατίθενται αποκλειστικά στη συλλογή τής Oak Cava. Φωλιασμένη στην καρδιά της γραφικής κοιλάδας Hunter Valley της Αυστραλίας, η Tyrrell’s δημιουργεί εξαιρετικά κρασιά για πάνω από 160 χρόνια. Από το πλούσιο και γήινο Shiraz μέχρι το εκπληκτικό Chardonnay, η σύνθεση αυτή περικλείει την ουσία της κοιλάδας Hunter Valley. Τιμή: 26,00 € (με Φ.Π.Α.)

Advertisement

Συνεχίζουμε με μία σύνθεση που σκοπό έχει να μας ταξιδέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε δύο περιοχές, όπου φημίζονται για την εξαίρετη οινοποιητική τους δραστηριότητα. Δύο επιλογές ερυθρού οίνου κατάλληλες να συνοδεύσουν ζυμαρικά, premium τυριά, ενώ ταιριάζουν απόλυτα και με τις delicatessen επιλογές που περιλαμβάνονται σε αυτή τη σύνθεση. Τιμή: 69,00 € (με Φ.Π.Α.)

Extra tip: Η Oak Cava ειδικεύεται στις προμήθειες σκαφών αναψυχής και μπορεί να σας προμηθεύσει όλα όσα χρειάζεστε άμεσα και επαγγελματικά για μια πολύ μοναδική εμπειρία.

Advertisement

Η σύνθεση αυτή θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς παραλήπτες! Τέσσερις μοναδικές φιάλες, τέσσερις εξαιρετικές επιλογές. Κρασί, βότκα, ουίσκυ, σαμπάνια συνθέτουν αυτή την πρόταση δώρου σε συνδυασμό με γευστικές επιλογές delicatessen. Τιμή 228,00 € (με Φ.Π.Α.)

Η εορταστική αυτή πρόταση δώρου μας ξεκινά το ταξίδι της από τη Γαλλία, συνεχίζει στην Ιταλία για να καταλήξει στην μακρινή Αυστραλία. Πέντε εξαιρετικές επιλογές που περιλαμβάνουν μοναδικά κρασιά, ένα ασυναγώνιστο λικέρ και μία άκρως εορταστική σαμπάνια έρχονται να πλαισιωθούν κατάλληλα από γευστικές delicatessen επιλογές για να απολαύσετε με τους αγαπημένους σας. Τιμή 236,00 € (με Φ.Π.Α.)

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο αγαπητά whiskey στο ευρύ κοινό. Η εκδοχή Johhnie Walker Blue Label αφορά εκλεπτυσμένους λάτρεις του brand αυτού, το οποίο συνοδεύεται εξαιρετικά από handmade pasta με Genoese Pesto και γευστικά Bread Sticks σε υπέροχη συσκευασία για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τιμή 289,00 € (με Φ.Π.Α.)

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως στην Oak Cava θα βρείτε μία τεράστια γκάμα ποτών (ουίσκι, βότκα, ρούμι, τζιν, λικέρ, απεριτίφ, grappa κ.ά.), μία εξαιρετικά ενημερωμένη λίστα κρασιών (ελληνικά και εισαγόμενα – Γαλλία/Ιταλία/Ισπανία/ Νότια Αμερική & Αφρική/Αυστραλία κλπ), σαμπάνιες και αφρώδη για κάθε περίσταση, ελληνικές και εισαγόμενες μπύρες, όπως και μη αλκοολούχα ποτά & ροφήματα (αναψυκτικά, χυμούς, τσάι, νερά). Τέλος, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα delicatessen, πούρα Habanos και – φυσικά- αξεσουάρ κρασιών – πούρων.

Η Oak Cava δεν είναι απλώς προορισμός, είναι εμπειρία.

Κάντε κι εσείς μία βόλτα από την Oak Cava και θα διαπιστώσετε πως η «ευεξία» παρουσιάζεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως αίθουσα κρασιού, αίθουσα πούρων, τραπέζι εκδηλώσεων, μόνο για τη δική σας απόλαυση και… καλές γιορτές!

Καταστήματα: Λ. Κηφισίας 282, Χαλάνδρι, 15232 |  Αθηνάς 7Α, Βουλιαγμένη, 16671 | Χαρίλαου Τρικούπη 101, Κηφισιά, 14563. Τηλ.: 210 6858 078