Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπέσιαλ Nissan GT-R Nismo και Titan XD για την SEMA

Ελλάδα 10:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπέσιαλ Nissan GT-R Nismo και Titan XD για την SEMA

ΝΕΑ

Σπέσιαλ Nissan GT-R Nismo και Titan XD για την SEMA

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει για την έκθεση SEMA που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο μία ειδική έκδοση του GT-R Nismo με το πακέτο N-Attack Pack, καθώς και τρία εξατομικευμένα Titan XD.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Στο μακρινό Λας Βέγκας θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα η έκθεση SEMA (Specialty Equipment Marketing Association) και ανάμεσα στα διάφορα μοντέλα και προϊόντα που θα παρουσιαστούν, η Nissan θα παρουσιάσει το GT-R με το πακέτο N-Attack (αυτό με το οποίο σημειώθηκε ο ταχύτερος χρόνος 7:08.679 στο Νίρμπουργκρινγκ, για αυτοκίνητο παραγωγής). Ανάμεσα στα διάφορα καλούδια συμπεριλαμβάνονται τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 σταδίων της Öhlins, το μπροστινό μπλοκέ διαφορικό, οι κάρμπον και αλουμινένιες σωληνώσεις του ιντερκούλερ, μία κάρμπον πλακέτα στο πίσω διαφορικό κ.α.

2016 Nissan GT-R NISMO N-Attack Package

Advertisement
Advertisement

Οπτικά την διαφορά κάνει το αεροδυναμικό πακέτο με την μεγάλη πίσω πτέρυγα, υπάρχει ειδική ρύθμιση της ανάρτησης στις προδιαγραφές της περιβόητης γερμανικής πίστας, αγωνιστικά μπάκετ στο εσωτερικό. Το πακέτο αυτό κανονικά συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Nissan στην Ιαπωνία, αλλά στις ΗΠΑ διατίθεται ως έξτρα από την Steve Millen Sportsparts Inc. Αξίζει να σημειωθεί πως στην SEMA θα παρουσιαστούν και τρία ειδικά Titan XD με τα ειδικά πακέτα Platinum Reserve και Cummins Project που περιλαμβάνουν διάφορα αξεσουάρ.

nissansema_2015_titan_xd_pro_4x