Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σούπερ μόντελ θυσίασε τα “θέλω” της για χάρη ενός Ford Bronco Sport

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σούπερ μόντελ θυσίασε τα “θέλω” της για χάρη ενός Ford Bronco Sport

ΝΕΑ

Σούπερ μόντελ θυσίασε τα “θέλω” της για χάρη ενός Ford Bronco Sport

ΝΕΑ

Η 26χρονη καλλονή δεν μπορούσε να αντέξει την αναμονή μέχρι την παράδοση του αγαπημένου της μοντέλου, και ως εκ τούτου στράφηκε αλλού.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον κανόνα, οι διάσημοι μπορούν να αγοράσουν ό,τι πραγματικά τραβάει η ψυχή τους. Είτε η εκάστοτε αγορά αφορά ένα ρούχο, είτε ένα πολυτελές διαμέρισμα, είτε ένα αυτοκίνητο.

Εξαίρεση αποτελεί το σούπερ μόντελ Audra Mari, η οποία το 2020 στέφθηκε Miss World America, και διατηρεί σχέση με τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood Josh Duhamel.

Η 26χρονη καλλονή είχε ανάγκη για ένα καινούριο αυτοκίνητο. Μετά από μια έρευνα αγοράς κατέληξε πως το μοντέλο που της ταιριάζει είναι το γνωστό off-road Ford Bronco. Παρ’ όλα αυτά οι συνθήκες δεν της επέτρεψαν να το κάνει δικό της.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, όπως εξήγησε μιλώντας στο Detroit Free Press, οι υπάλληλοι της αντιπροσωπείας της εξήγησαν πως η παραγωγή του μοντέλου θα καθυστερήσει, μ’ αποτέλεσμα ν’ αλλάξει τα σχέδιά της.

Έτσι, καταστάλαξε πως δεν θα αποκλίνει σε μεγάλο βαθμό από τα αρχικά «θέλω» της αν επέλεγε το Ford Bronco Sport. Όπως και έγινε. Το σούπερ μόντελ απέκτησε τη σπορ έκδοση του Bronco, δηλώνοντας ευτυχισμένη για την επιλογή της.

Advertisement

«Είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο, το οποίο έχει πολλές ομοιότητες με το Land Rover. Μ’ αρέσει η πολυτέλεια, αλλά, ταυτόχρονα, αναζητώ τις πιο περιπετειώδεις καταστάσεις. Και το Ford Bronco Sport ενσωματώνει ένα ανοιχτήρι για μπύρα στο πίσω μέρος. Όντως, τώρα;» ανέφερε η Audra, η οποία αυτό το διάστημα παρακολουθεί τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα (North Dakota State University).

Advertisement

Στο πλευρό της και ο σύντροφός της, Josh Duhamel, ο οποίος, τη μέρα του test drive βρισκόταν στο πλευρό της. Το ζευγάρι εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες του μοντέλου, μ’ αποτέλεσμα να το αγοράσουν επί τόπου.

«Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανυπομονούν να αγοράσουν ένα Bronco και το Bronco Sport τους παρέχει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, όπως και τη λειτουργικότητα που αναζητούν», ανέφερε ο Mark Grueber, στέλεχος της Ford.

Τι γνώμη έχει, όμως, ο σύντροφος της Audra για το Ford Bronco Sport; «Είναι τέλειο για εκείνη. Τέλειο τόσο για την πόλη, όσο και για την εξοχή», δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα Tesla Model X, ένα GMC Sierra και ένα Chevrolet Silverado.

Advertisement

Το Ford Bronco Sport, ξεφεύγει από την body-on-frame λογική που υιοθετεί το Bronco. Αντιθέτως, βασίζεται στην πλατφόρμα C2 που συναντάται στα Kuga και Focus.

Το μοντέλο διατίθεται αποκλειστικά ως τετρακίνητο, ενώ προσφέρεται και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με δυνατότητα κλειδώματος διαφορικού.

Φέρει μήκος 4,387 μ., ύψος 1,786 – 1,814 μ., πλάτος 2,088 μ., ενώ το μεταξόνιο ανέρχεται σε 2,670 μ.

Τέλος προσφέρεται είτε με τον 1.5 EcoBoost των 180 ps και 258 Nm ροπής, είτε τον 2λιτρο EcoBoost με 245 ps και 373 Nm ροπής. Αμφότερα τα μοτέρ συνδυάζονται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Διαβάστε επίσης:

5 γρήγορα αυτοκίνητα που περιμένουμε το 2021

Παιχταράδες στο γήπεδο, άμπαλοι στο χορτάρι

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα αυτοκίνητα του “Θεού” της μπάλας