Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SOS: Σπείρα σταματά και κλέβει οδηγούς…

Ελλάδα 1:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SOS: Σπείρα σταματά και κλέβει οδηγούς…

ΝΕΑ

SOS: Σπείρα σταματά και κλέβει οδηγούς…

ΝΕΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στον Ωρωπό, όπως μας κατήγγειλαν αναγνώστες μας. Δείτε τι έπαθαν…

Advertisement
Advertisement

 

Ηλικιωμένο ζευγάρι κινούνταν με το αυτοκίνητό τους στον παραλιακό δρόμο του Ωρωπού. Μόλις σταμάτησαν στο φανάρι ένας «κύριος» από ακινητοποιημένο Opel Corsa ή Astra (όπως μας είπαν) βγήκε και τους ανέφερε με έντονο τρόπο ότι έχει σπάσει ο άξονας του αυτοκινήτου και τους κάλεσε σε βοήθεια, να κατέβουν απο το αυτοκίνητό τους  (Nissan Qashqai σχεδόν καινούργιο) να το δουν. Ευτυχώς, οι επιβάτες δεν “τσίμπησαν”,  δεν βγήκαν από αυτοκίνητο τους. Του εναντίον ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν.

Advertisement
Advertisement

Οι αναγνώστες του Newsauto μας ανέφεραν πως μετέπειτα και για 3 χιλιόμετρα τους ακολουθούσε ένα Porsche Cayenne, το οποίο έκανε αναστροφή μόλις αντιλήφθηκε πως δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσει ο οδηγός. Κατά τα φαινόμενα, η συγκεκριμένη σπείρα είχε παρακολουθήσει το ζευγάρι που λίγο πριν είχε πραγματοποιήσει ανάληψη από κεντρικό ΑΤΜ του Ωρωπού…

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του Newsauto επικοινώνησε μαζί μας ο Διοικητής της Ασφάλειας Ωρωπού. Όπως μας είπε, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 22950-39430, οι πολίτες που έχουν πληροφορίες για αντίστοιχα περιστατικά παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα αρμόδια όργανα.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ελλάδα: Αυτά τα αυτοκίνητα προτιμούν οι ληστές