Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sold out η FXX-K!

Ελλάδα 21:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Sold out η FXX-K!

ΝΕΑ

Sold out η FXX-K!

ΝΕΑ

Όχι πως δεν ήταν αναμενόμενη εξέλιξη αλλά και πάλι δεν παύει να είναι αξιοσημείωτη: η Ferrari πούλησε ήδη όλες τις FXX-K!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το… δραματικό hypercar πίστας που βασίζεται στη LaFerrari αλλά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και σχεδιασμό και φυσικά ακόμα πιο αποδοτικό με τη συνολική του ισχύ να ορίζεται στα 1050 PS, είχε ανακοινωθεί από την ιταλική φίρμα πως θα παραχθεί σε μόλις 32 κομμάτια.

Όλα για εκλεκτούς πελάτες του τμήματος Corse Clienti, που στο γκαράζ τους έχουν κι άλλα δημιουργήματα της εμβληματικής μάρκας. Βέβαια, παρότι τα αποκαλυπτήρια της FXX-K έγιναν στη Γιας Μαρίνα και στο πλαίσιο του Finali Mondiali, όπου έδωσαν «το παρών» όλα τα… μεγάλα πορτοφόλια που ψωνίζουν από το Μαρανέλο, η ταχύτητα του sold out είναι τρομακτική. Όχι γιατί το εν λόγω Hypercar πίστας δεν αξίζει τα λεφτά του αλλά επειδή το κόστος απόκτησής του, είναι στα δυόμιση εκατομμύρια ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Δείτε την εντυπωσιακή FXX-K εν δράσει, να οργώνει υπό το φως των προβολέων την πίστα του Άμπου Ντάμπι όπου και έγιναν τα αποκαλυπτήριά της, πατώντας εδώ.