Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sold out η Marussia B2

Ελλάδα 5:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sold out η Marussia B2

ΝΕΑ

Sold out η Marussia B2

ΝΕΑ

Όσο περνάει ο καιρός, η Marussia εδραιώνεται στον χώρο των υπέρ-αυτοκινήτων! Σε αντίθεση με πολλές εταιρείες που συνήθως μας επιδεικνύουν κάτι εξωτικό που όμως με μαγικό τρόπο χάνεται σε βάθος χρόνου, η ρωσική μάρκα όχι απλά υπάρχει αλλά πουλάει κιόλας! Δεν είναι τυχαίο πως η B2, το τελευταίο δηλαδή δημιούργημα της, ξεπούλησε! Όπως ανακοινώθηκε βρήκαν ιδιοκτήτη και τα 500 B2 που κατασκευάστηκαν και πλέον αναζητούνται συνεργάτες για επέκταση των δραστηριοτήτων.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Marussia αναμένεται να χρησιμοποιήσει και το εργοστάσιο του Valmet στη Φινλανδία, εκεί όπου κατασκευάζει τα αυτοκίνητα της και η Fisker ενώ έχει χρησιμοποιηθεί κι από τη Porsche.

Το υπέρ-αυτοκίνητο της ρωσικής μάκρας κάνει τα 0-100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 3.2 δευτερόλεπτα, χάρη στους 300 έως 420 ίππους (ανάλογα την έκδοση που θέλει ο πελάτης) του V6 κινητήρα 3.5 lt που προμηθεύει η Cosworth.

Η ίδια δηλαδή εταιρεία που παρέχει τις κινητήριες μονάδες και στην ομάδα Formula 1 της Marussia. Που σε αντίθεση με τη B2, μέχρι τώρα δεν έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία.

Advertisement
Advertisement