Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sold out για τη Ferrari 812 Superfast

Ελλάδα 19:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sold out για τη Ferrari 812 Superfast

ΝΕΑ

Sold out για τη Ferrari 812 Superfast

ΝΕΑ

Μπορεί ακόμη να μην ξέρουμε την τιμή της νέας 812 Superfast…όμως το μοντέλο ήδη ξεπούλησε. Η Ferrari θέτει από τώρα τους στόχους πωλήσεων των επόμενων ετών με ορόσημο το 2019 κατά το οποίο προβλέπει να προσεγγίσει τα 9.000 κομμάτια. Ο Marchionne ισχυρίζεται πως κάτι τέτοιο για να συμβεί θα πρέπει να εμπλουτιστεί περαιτέρω η γκάμα της εταιρίας με έδρα το Μαρανέλο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το ζήτημα με τον εκάστοτε όγκο παραγωγής της Ferrari δεν είναι κάθε φορά τόσο απλό, γιατί εξυπακούεται πως δεν αναφερόμαστε σε ένα μαζικό κατασκευαστή, ξεκάθαρα. Ο κανόνας είναι πως η ιταλικά εταιρία παράγει μόνιμα λιγότερα αυτοκίνητα από τη σχετική ζήτηση. Ο Marchionne στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης ήταν αποκαλυπτικός:

«Το βασικό ερώτημα είναι πόσο χρόνο αναμονής διαθέτεις. Αυτός που αναγκάζεται να περιμένει 18 μήνες για το αυτοκίνητο, πιθανότατα θα τον αποχαιρετήσεις από πελάτη. Για τη Ferrari, οι 12 μήνες αναμονής είναι ένα φυσιολογικό διάστημα, αλλά μέχρι εκεί….

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ferrari 812 Superfast, η οποία  έχει κάνει ήδη sold out για το 2017 και αν το επιδιώκαμε θα κάναμε το ίδιο και με την παραγωγή του επόμενου έτους».

Διαβάστε επίσης: Νέα Ferrari 812 Superfast