Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκαριστικό: Κλεμμένη Maserati απογειώνεται με 200 (+video)

Ελλάδα 20:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκαριστικό: Κλεμμένη Maserati απογειώνεται με 200 (+video)

ΝΕΑ

Σοκαριστικό: Κλεμμένη Maserati απογειώνεται με 200 (+video)

ΝΕΑ

Τρεις νεαροί έκλεψαν μία Maserati Quattroporte και κατά την διάρκεια της καταδίωξης από την αστυνομία έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου με πάνω από 200 χλμ/ώρα.

Advertisement
Advertisement

Ένας 15χρονος έχασε την ζωή του και δύο φίλοι του είναι σοβαρά τραυματισμένοι έχοντας χάσει τον έλεγχο μιας κλεμμένης Maserati και μετά από το κυνηγητό της Αστυνομίας της Φλόριδας.

Το περιστατικό έγινε στην Αγία Πετρούπολη στην κομητεία Πινέλας, όταν κατά τύχη ένα ελικόπτερο της αστυνομίας που έκανε περιπολία, κατέγραψε τις περίεργες κινήσεις τριών ατόμων γύρω από ένα αυτοκίνητο.

Το ελικόπτερο, με την ειδική κάμερα συνέχισε να καταγράφει την σκηνή, και όταν επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για κλοπή, ειδοποίησε τις επίγειες δυνάμεις.

Advertisement
Advertisement

Ακολούθησε ένα τρελό κυνηγητό στα στενά δρομάκια του προάστιου, με τον νεαρό οδηγό να αναπτύσσει πολύ υψηλές ταχύτητες.

Κάποια στιγμή, όπως φαίνεται και από το video του ελικοπτέρου, ο 15χρονος οδηγός χάνει τον έλεγχο και με ταχύτητα που υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε τα 200 χιλιόμετρα την ώρα αρχίζει να φέρνει τούμπες, και τελικά πέφτει με ορμή πάνω σε μία κολόνα.

Advertisement

Από την σφοδρή σύγκρουση που καταγράφεται στο σοκαριστικό video, ο νεαρός οδηγός Κέντρικ Λανγκ και ο 16χρονος συνεπιβάτης τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ο 15χρονος συνοδηγός, Μάριο Μπονίγια, έχασε τη ζωή του.

Advertisement

Κανένας από τους τρεις νεαρούς προφανώς δεν είχε δίπλωμα, ούτε κάποιο ιστορικό με τις αρχές, όμως μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα πιστόλι.

Από το video φαίνεται πάντως ότι οι αστυνομικοί είχαν αφήσει την καταδίωξη προς στιγμήν, έτσι ο νεαρός οδηγός ευθύνεται αποκλειστικά για το δυστύχημα.

Advertisement

Ενώ σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός εκτός από όλα τα υπόλοιπα, όταν και εφόσον αναρρώσει θα κατηγορηθεί και για τον θάνατο του συνεπιβάτη του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ατύχημα νταλίκας γέμισε τον δρόμο με… σεξουαλικά βοηθήματα (+video)
Τρομακτικό ατύχημα με πρωταγωνιστή αστυνομικό (+video)
Γιατί τα ηλεκτρικά προκαλούν περισσότερα ατυχήματα; (+video)