Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκ: Τρέχουν με 300 χλμ./ώρα στην Παραλιακή

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκ: Τρέχουν με 300 χλμ./ώρα στην Παραλιακή

ΝΕΑ

Σοκ: Τρέχουν με 300 χλμ./ώρα στην Παραλιακή

ΝΕΑ

Ταυτοποιήθηκαν οι οδηγοί της Lamborghini και του Audi R8 Πιάστηκαν στα «πράσα» χάρις σε ένα βίντεο που τους απεικονίζει να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κοντά στα 300 χλμ./ώρα…

Advertisement
Advertisement

Στην ταυτοποίηση του οδηγού της Lamborghini η οποία φέρεται να έκανε κόντρες στην Παραλιακή προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Τροχαία έχοντας στη διάθεσή της βίντεο που απεικόνιζε το supercar μαζί με ένα Audi R8 να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 270 χλμ./ώρτα, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους οδηγούς. Συγκεκριμένα, η Lamborghini εντοπίστηκε στη Γλυφάδα να κινείται με χαμηλή ταχύτητα, ωστόσο οι αστυνομικοί της Τροχαίας αναγνώρισαν το όχημα και προχώρησαν σε έλεγχο.

Ο οδηγός της φέρεται να είναι κάτοικος Γλυφάδας και δεν είναι γνώριμος ούτε στις αρχές, ούτε ευρύτερα για την κοσμική του ζωή. Αντίστοιχα οι αρχές χάρις στο εν λόγω βίντεο εντόπισαν και τον οδηγό του Audi R8.

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω βίντεο εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα οχήματα και κινήθηκε πλέον η νόμιμη διαδικασία προκειμένου να ασκηθούν διώξεις, να επιβληθούν τα απαραίτητα διοικητικά πρόστιμα αλλά και άλλες κυρώσεις που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ.

Όπως προκύπτει πάντως από την εξέλιξη της έρευνας, οι δύο οδηγοί δεν συμμετείχαν σε αυτοσχέδιους αγώνες, (κόντρες), αλλά έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε δρόμους των νοτίων προαστίων.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν στη μεγάλη επιχείρηση που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής σε διάφορα σημεία για την πάταξη του φαινομένου των αυτοσχέδιων αγώνων στην παραλιακή εντοπίστηκε ένα super car, το οποίο εμφανίζεται σε βίντεο να παίρνει μέρος στις «κόντρες – αστραπή» αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις ταχύτητες που ξεπερνούν τα 300 χλμ/ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κόντρα με 265 χλμ/ώρα στην Αττική οδό – Δείτε το video
Κόντρα Τούρκων πρωταθλητών στη γέφυρα στα Δαρδανέλια (+video)
Δείτε μια μεγαλειώδη κόντρα! (+video)