Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκ: Συνταξιούχος «ξαπλώνει» μοτοσικλετιστή σε καυγά (+video)

Ελλάδα 7:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ: Συνταξιούχος «ξαπλώνει» μοτοσικλετιστή σε καυγά (+video)

ΝΕΑ

Σοκ: Συνταξιούχος «ξαπλώνει» μοτοσικλετιστή σε καυγά (+video)

ΝΕΑ

Τα πάντα μπορούν να συμβούν στους δρόμους στα καλά καθούμενα. Ακόμα και αυτό το αδιανόητο κυνηγητό μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας enduro με απίστευτη κατάληξη.

Advertisement
Advertisement

Οι καυγάδες και γενικά τα πάσης φύσεως φραστικά και όχι μόνο επεισόδια στους δρόμους δεν είναι ότι πιο έξυπνο μπορεί να μπλέξει κάποιος στις μέρες μας.

Και η περίπτωση του 69χρονου Graham Robinson αποδεικνύει ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις.

Το περιστατικό έγινε στις 5 Αυγούστου του 2022 σε κάποια μικρή επαρχιακή πόλη της Βρετανίας.

Advertisement
Advertisement

Για κάποιον λόγο που δεν έγινε ξεκάθαρος, ο 69χρονος ξεκίνησε έναν καυγά με κάποιον οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος έκανε το λάθος να τον προσπεράσει.

Ο 69χρονος ξεκίνησε τότε να κυνηγά την μοτοσικλέτα, και να κάνει συνεχείς παραβάσεις, φθάνοντας ακόμα και ταχύτητες πάνω από 80 χλμ/ώρα.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο ακούγεται να φωνάζει εκνευρισμένος “θα σε ρίξω κάτω”, απειλώντας τον αναβάτη της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Η καταδίωξη αρχίζει και παίρνει κινηματογραφικές διαστάσεις, όταν ο μοτοσικλετιστής για να αποφύγει τον μαινόμενο οδηγό αρχίζει να κινείται πάνω σε χώρους πάρκινγκ και πεζοδρόμια.

Μάλιστα δεν σταμάτησε ακόμα και όταν ο αναβάτης μπήκε σε ένα μονοπάτι. Εκεί ο 69χρονος οδηγός έκανε την τελική του κίνηση και έπεσε με δύναμη πάνω στην μοτοσικλέτα, ρίχνοντας κάτω τον αναβάτη, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Advertisement

Η συνέχεια δόθηκε στα δικαστήρια, με τον 69χρονο να υποστηρίζει -στα σοβαρά- ότι δεν είχε πρόθεση να ρίξει τον αναβάτη. Όμως η κάμερα του αυτοκινήτου του αποδεικνύει το τι έγινε.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλάκιση και σε αφαίρεση του διπλώματος για 3 χρόνια και 4 μήνες. Και λίγα ήταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελλάδα: Που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα;
Δείτε μία Corvette να «λαμπαδιάζει» σε ατύχημα (+video)
Σοκαριστικό ατύχημα: Φορτηγό πέφτει από γέφυρα πάνω σε άλλα αυτοκίνητα! (+video)

Advertisement